Miért mozog az összes fogam, gyenge az inyem?
Figyelt kérdés
Gyenge az inyem szerintem, ezért mozognak a fogaim(rendesen mostam) milyen fogkrém tudja megerősíteni?2018. aug. 27. 00:36
1/7 anonim válasza:
orvos, verkep, + fogasz.
Raersz tegnap vagy a mult heten elmenni.
2/7 anonim válasza:
A fogak csak úgy nem mozognak normális esetben. Valószínűleg gyulladt az inyed. Menj orvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Fogkrém ezen nem tud segíteni. Parodontológus, azaz fogágybetegségekre szakosodott fogorvos tud segíteni rajta. Ne várj vele, mert elveszítheted a fogaidat!
4/7 feco8888 válasza:
ne várj vele nekem is régen mozogtak, szedj lenkei alap csomagot 6600 forint egy hónapra , a fogaid tönkre mennek és kihullanak egy idő után
5/7 anonim válasza:
Inysorvadás miatt mozgó fogak javítására is jó a Lenkei alap csomag?
6/7 feco8888 válasza:
Igen , de csodát nem kell várni
Legalabb 6 hónapig szedd vagx tovabb
7/7 feco8888 válasza:
Ez nem gyógyszer hogx egybol hat, mondjuk a gyógyszer eleve mereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!