Fogkőleszedés tapasztalatok?
Nektek milyen volt? Nagyon félek, mert olvastam olyat, aki 2 pohár vért köpött ki.
Magánfogorvoshoz mennék, de így is rettegek. Sokan dícsérik ezért mennék hozzá.
Lehet pici vér mert ha sok fogkő van akkor az íny érzékenyebb.
De amúgy nem vészes szerintem ez a fogorvosi beavatkozás a legenyhébb ennél csak rosszabb van.
Pár perc és kész vagy. Szépek lesznek a fogaid.
29 évesen, remegve mentem el fogorvoshoz, előtte kb 16 évesen voltan, nem véletlenül. Magándoki, állapotfelmérés, nagyon sok fogkő, ezzel kezdünk. Még a vâróteremből is majdnem visszafordultam.
Nem adnak érzéstelenitőt, a székben is még remegtem. Xar hangja van a gépnek, de tényleg nem fáj, néhol érzékeny, mint pl hidegre, de nem vészes. Mivel tenyleg nagyon sok volt, kb 15-20 perc volt, sópolírozàssal együtt. Mivel gyulladt volt az inyem (nem fajt, csak kemeny volt, a fogkő miatt visszahúzódott az inyem) vérzett is, de nem fájt.
Sőt, utána kb 40-60 percig köpködtem a parkban, véreset. Mert végre az inyem
,,kiszabadult a ketrecből.,, de nem fajt, sokkal tisztábbak lettek a fogaim es a szám is, azóta mára 3ik tömésem volt, és még van hátra, de már kicsit sem izgulok. Sajnálom, és szégyellem is, h ennyire elhanyagoltam a fogaimat. Most fizetek nem keveset, de megéri. Legyőztem egy nagy mumusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!