Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez mitől lehet? Valamilyen...

Ez mitől lehet? Valamilyen gyulladás?

Figyelt kérdés
Néhány napja bal oldalt felül nyilalló fájdalmat érzek hátul. Alapállapotban panaszmentes teljesen, illetve ha normálisan beszélek, vagy eszem, akkor sem érzem. Viszont bizonyos nagyobb artikulációt igénylő szájmozdulatoknál szabályosan belém nyilall a fájdalom. Próbáltam beazonosítani magamnak, honnan jöhet pontosan, de igazából ebben sem vagyok biztos. Talán a leghátsó fogam tövénél körülbelül. De benyúlva nem érzek semmi elváltozást a fogamon vagy az ínyemen, illetve tapogatásra, nyomkodásra sem fáj. Csak bizonyos szájmozdulatoknál. Azoknál viszont egyre kellemetlenebb. Persze elmegyek majd fogorvoshoz vele, de szerintetek mégis mire utalhat ez?...
2018. aug. 25. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet akár állkapocs ízületi gyulladás is, de ez csak találgatás, és ehhez tényleg kell egy orvos.

2018. aug. 25. 16:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Voltam azóta fogorvosnál, és sajnos semmi extra, kiderült, hogy egyszerűen lyukas a hátsó fogam. Nem is kicsit, a tövénél egészen hosszan húzódik a lyuk. Inkább az a csoda az orvos szerint, hogy még csak így és ennyire fáj, nem sokkal jobban. :(
2018. aug. 31. 17:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor örülök, hogy csak ennyi, és kezelve lett! :) Szép napot! :)
2018. szept. 1. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!