Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Alsó 7-es fog nélkül lehet...

Alsó 7-es fog nélkül lehet teljes életet élni? Vagy az már az evésben is gátol?

Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem alul-hátul már szinte egyáltalán nincs is fogam. Nem vagyok rá büszke, de most nem mennék bele, hogy miért van ez így. A lényeg, hogy mindent meg tudok rágni, és enni, és élek is. Mondjuk fogkrém reklámokba nem szoktak hívni.
2018. aug. 23. 22:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy idő után megszokod.
2018. aug. 24. 01:19
 3/6 A kérdező kommentje:
jovore potolni fogom azt az oldalr szoval talan nem kell annyira megszoknom :)
2018. aug. 24. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Lhet, hát... :)

Nekem sincs, annyi, hogy néha a kemény dolog megnyomja az ínyemet és fáj kicsit, de semmi extra.

2018. aug. 24. 12:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Azóta kihúzta és jól le is törte a fog korona részét ami csapos volt meg gyökérkezelt...:) Aztán fúrta meg valahogy kipiszkálta. Jövő héten meg mehetek az utolsó bölcsesség fog miatt szóval jó móka lesz de jövő nyárig csak kibírom valahogy.
2018. aug. 24. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Valaki fogak nélkül is boldogan elvan, csak nem jó. Például képes az ember azon az oldalon rágni ahol több foga van, és évek múlva meg fáj az állkapcsuk.
2018. aug. 24. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!