Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Dr. Falucskai Edit fogszabályo...

Dr. Falucskai Edit fogszabályozós orvosról mi a véleményetek? (Debrecen rendel)

Figyelt kérdés

2018. aug. 20. 01:42
 1/4 anonim ***** válasza:
rendes, jól teszi a dolgát
2018. aug. 20. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint csak szimplán utál engem xd
2018. aug. 20. 17:12
 3/4 anonim válasza:

Én csak az ellenségemnek ajánlanám. Se emberileg, se szakmailag nem ajánlom senkinek. 2002-2003 környékén jártam hozzá fogszabályozó kezelésre az SZTK-ba a Bethlen utcába, mivel körzetileg oda tartoztunk. Borzasztó élmény volt a Dr. Nő és a kezelése is. Volt akkor ott egy Bea keresztnevű asszisztense.

Több szakmai hibát vétett.

Pár éve felnőttként újra kellett fogszabályozót viselnem, mert a Dr. Falucskai Edit kezelése sajnos semmit nem ért, kb. egy nagy nulla volt!!!! Fájdalmas és szakmailag nem megfelelő kezelésben részesített engem!!! Ha magatoknak vagy a gyerekeiteknek jót akartok, akkor ne hozzá menjetek!!!!!!!!!!!!!!

2018. dec. 26. 22:13
 4/4 anonim válasza:
Csodálkozok, hogy nincs tele a NET negatív véleményekkel a doktornőről... Engem gyerekként olyan szinten félrekezelt, hogy 30-on felül újra fogszabályozásra adtam a fejem. Nekem egy pici esztétikai problémából csinált hatalmasat... (maradandó fogat is húzott indokolatlanul) Most a felnőttkori, több mint 3 és fél év (!) fogszabályozás után közel sem tökéletes a fogsorom, sajnos csak többszöri műtét útján lehetett volna kb. helyrehozni, amit a doktornő okozott. Esetemben olyan alapvető hibát követett el, hogy az is megfordult a fejemben, hogy direkt csinálta. Azt monjuk nem tudom, mivel haragítottam magamra 12 éves kislányként... Tehetetlen düh forrong bennem még így több mint 20 év távlatából is, ha a "kedves" doktornőre gondolok. Egyébként a doktornőnek kifejezetten pokróc stílusa van, szemernyi kedvesség sem volt benne, sőt kifejezetten durván bánt velem. Bár ez mind nem zavart volna, ha legalább jó munkát végez. Azt sem értem, hogy egy ilyen ember hogyan praktizálhat még mindig.
2020. okt. 27. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!