Kb áprilisban tömték be több fogamat is és még mindig érzékeny és fáj, mi lehet a gond?
Visszamentem májusban a többit is tömetni, akkor említettem a fogorvosnak, hogy nem múlt el az érzékenység 2 hét után, sőt.. akkor nem mondott rá semmit. Most augusztus van, azóta nem volt lehetőségem elmenni hozzá, mert ez Pesten volt. Még 1 hetet vagyok itthon, aztán mennem kell vissza, nézessem meg itt? Egy fog röntgen nem ártana, ugye?
Csak nehezen tudom elképzelni, hogy 7 (!!) fogamat tömte be, abból a 2 leghátsó felül oké, és a többit elrontotta? Hogy az idegeket nem kezelte le rendesen vagy nem fúrta ki rendesen a rossz részt?? És lehet, hogy emiatt gyökérkezelni kell mindet? Most neki ezért lenne képe elkérni annak is az árát, amikor nem én rontottam el 5 fogat? Már egyre jobban fáj, van hogy melegre is érzékeny, de hidegre mindig, vagy akár harapásnál is érzem..mintha be sem tömte volna, ugyanolyan, csak épp már nem szuvas.
Vagy a gyökérnél az idegek begyulladtak? Ugye ezt nem kellene halasztgatni hosszútávra? A helyemben más orvoshoz mennétek? Magán volt ez is természetesen, 12/tömés volt.
19l
Nekem két fogamat tömték. Az egyikről nem is tudtam, hogy lyukas.
Na ez a fog a tömés után brutál érzékeny lett. Már nevetni sem tudtam, mert a levegőre is érzékeny volt. A legapróbb hidegre is.
Fogkrémrt váltottam, de nem oldotta meg.
Gyökérkezelni kellett, ami megoldotta a problémát, de rá 2-3 hónapra le is tört.
Most korona van rajta.
Azt hiszem, hogy ha békén hagyja még mindig az eredeti fogam lenne ott és majdnem 70e Ft-al több lenne a zsebemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!