Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökér kezelt fog körüli...

Gyökér kezelt fog körüli szövet néha begyullad, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy gyökér kezelt fogam, amely néha nyomásra érzékennyé válik. Ilyenkor ha a gyökér csúcsánál megnyomom faj kicsit. De a fog maga nem. Aztán elmúlik hónapokra, majd újra. Ez miért van?

#gyulladás #gyökér kezelt fog
2018. aug. 8. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen fogam .Évekkel ezelőtt begyulladt. Az orvos tanácsára azóta nagyon vigyázok arra, hogy ne érje huzat, klíma, ventillátor.Őszi szelesebb napokon, bedugom a fülem egy vattával azon az oldalon.
2018. aug. 8. 18:55
 2/7 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nekem is van egy ilyen fogam most, ugyanez a baja. Doki nem akar hozzányúlni, bár nekem nem gyökérkezelt. Azt mondta, hogy mindent rendben lát, érzékeny persze lehet, de akár ez ellehet így évekig is vagy örökre.

Igazából én sem kaptam választ erre a dokitól.

2018. aug. 8. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Én sem,ez a legrosszabb. Azt mondja hogy hát ha akarom le lehet szájsebészeten vágatni a gyökércsúcsot,hat köszi nem szeretném :D. Csak így meg félek, hogy mi van ha egy váratlan pillanatban begyullad de nagyon. :/
2018. aug. 8. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem csak begyullad,hanem cisztát növeszt és vagy okozhat különféle betegségeket.
2018. aug. 9. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:
De nem folyamatosan van gyulladás alatt. Csak néhány napig max egy hétig és csak kicsit.
2018. aug. 9. 00:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Röntgennel meg tudod nézetni van e gyulladás időnként
2018. aug. 9. 00:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Megnézte múltkot, nem látott problémát. De ez azért fura, hogy néha előjön.
2018. aug. 9. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!