Fogkő lehet a felső két elülső fogaim közepén is?
tehát nem a 'klasszikus' helyen,mint mondjuk a fogak töve,vagy a fogak közötti rész,hanem konkrétan a legfelső két fogam elülső oldalán,felszínén is? Kb a fog közepén.
Máshol nincs fogkövem,csak még az alsó 1-2 fogam belső felszínén,'klasszikus' helyen.2 hét múlva megyek fogkő leszedésre.
szerintem csak szimplán száraz a fog felülete,mert letudom szedni,tehát eltávolítható,de utána,ahogy veszem a levegőt,újra "kirajzolódik" az a kis vízszintes csík.Ha iszok vizet,kevésbé látszik,de ahogy elmegy a víz hatása,jobban kirajzolódik.Szerintem ez a szárazság miatt lehet,mert nyilván most nem fényes a fogam,mint szokott lenni,hanem le van "mattulva".
Szóval gondolom nem fogkő,mert azt nem lehet leszedni tudtommal.
rendben,már alig várom,hogy leteljen a 2 hét és full fogkőleszedés,tisztítás,polírozás,sópolírozás,rendszeres fogmosás már most szombattól ( rendeltem elektromos fogkefét,nyelvtisztítót is,bár amúgy az rendben van,de mindenből feltankolok,többit már megvettem drogériában),szóval ugyanolyan pedánsan mindent,mint előtte világéletemben. Szerencsére nagyon szép és jó fogaim vannak,mai napig,de nyilván ez valami brutális igénytelenség volt részemről és kell azért a nagyon alapos rendberakás ( tisztítás)
Akkorát zakóztam lelkileg az elmúlt hónapokban,hogy semmilyen mértékben nem ápoltam magam.Persze fürdés,hajmosás volt,de munkám sem volt,képtelen voltam a normális életre,megviselt egy magánéleti válság és persze az is,hogy munkám sem volt,depressziós lettem.
Most már egy ideje érzek magamban annyi erőt,hogy ezen márpedig változtatok,mert van sok tervem,úgyhogy az első,hogy rendbe rakom magam, elkezdek újra dolgozni és majd jön magától a többi.Vége ennek a henyélésnek.Elegem lett saját magamból.Soha életemben nem csináltam ilyet és ezután már nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!