Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A számnál pici piros dudor!...

A számnál pici piros dudor! Kialakuló herpesz vagy csak pattanás?

Figyelt kérdés

A felső ajkamon lett egy piros dudor. Nem fáj, nem viszket, csak kicsit beparáztam, h mi van ha herpsze. Kentem rá fogkrémet, jegeltem is, kentem rá Zoviraxot. Ma észrevettem, hogy nagyobb lett a dudor majd lement és a bőröm kicsit megnyúlt ott... ha lehet így mondani. Kicsit furán hangzik :D nem tudom, hogy ez csak egy pattanás e. Amikor beírom, hogy herpesz csúnya hólyagos képek jönnek ki... nekem nincs ilyen. Erre most kicsit fájt a szám széle.. de nem piros, nincs ott dudor. A felső ajkamnál levő piros folt még egy kicsit észrevehető, de ennyi.

Szerintetek mi lehet? Lehet herpeszem volt? Így voltam együtt a barátommal mert azt hittem pattanás :( csak most gondolkoztam el, hogy lehet más volt. Nem tudom. Aggódjak?

2018. aug. 6. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Van bármi okod (új pasi, idegen vizipipa, egyéjszakás kaland és még sorolhatnám), ami miatt herpeszre gyanakodhatsz, vagy csak te vagy a napi hipochonder kérdező?
2018. aug. 6. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Herpesz már kijött volna szerintem, de pattanás simán lehet.
2018. aug. 6. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha herpesz lenne hidd el azt erezned.
2018. aug. 6. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Mivel ez a barátom olyan barát, hogy néha összejárunk... igen becsúszott egy egyéjszakás 8 nappal ezelőtt. Ezért is pánikoltam be. :(
2018. aug. 6. 17:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor lehet csak egy mérges pattanás volt, ami gyógyul! Nagyon megnyugodtam! Köszönöm! (Volt már olyan pasim, akinek volt herpesze, de rajtam még soha nem jött ki.
2018. aug. 6. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!