Fájt a lukas fogam majd ma betömték gyógytöméssel de a fájdalom még így se múlt el. Valakinek volt már ilyen? És ha igen mivel enyhítette a fájdalmat?
#1 vagyok
Hm hat akkor ezt nem tudjuk meg :D amugy fajdalom csillapitot vehetsz be ra es kesz.. ha napokon keresztul faj akkor viszont vissza az dokihoz...
Én is hasonlóan jártam, múlt héten nagyon fájt a fogam, ezért pénteken elmentem a dokihoz, és ő tett bele valami gyógytömést, ami majd meggyógyítja. Mondta, hogy eleinte valószínűleg még fájni fog, és kell majd fájdalomcsillapító is.
4 napig egész rendben volt a dolog, néha nagyon megfájdult, de aztán elmúlt, volt, hogy gyulladáscsökkentő hatására, de volt, hogy magától. De lehetett tapasztalni, hogy gyógyul.
Tegnap este viszont iszonyatosan megfájdult, azóta is gyulladásban van. A fájdalomcsillapító sem nagyon segít, aludni se nagyon bírtam. Holnapig várok, ha nem javul, hívom, és megyek vissza hozzá! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!