Jarnatok egy novel aki amugy eleg szep akinek ilyenek a
fogai vagy kizaro tenyezo?
Figyelt kérdés
Teljesen el vagyok keseredve most ert veget egy hosszu kapcsolatom, eddig nem nagyon erdekelt de most szembesultem a fogaim allapotaval. Rengeteg tomott fogam van, es undoritoak allapotban vannak a fogaim. Fogorvoshoz mentem jelenleg is kezeles alatt allok. Nagyon felek hogy ilyen fogakkal nem fogok mar ferfit talalni magamnak, se allast.. Teljesen depresszios vagyok miatta es az ongyilkossagon gondolkozom egyfolytaban
Ne az öngyilkossággal foglalkozz, hanem a fogaiddal, hozasd rendbe őket. Egy jó fogorvos bármilyen fogakból szépet tud csinálni, ha másképp nem koronákkal biztosan megoldható.
2018. júl. 25. 16:41
2/8 anonim válasza:
Most tényleg a fogaid miatt gonolkozol ezen? Nyugi biztos találsz majd valakit, nincsenek a fogaid olyan rossz állapotban.. :)
2018. júl. 25. 16:42
3/8 anonim válasza:
Ezek HOl vannak rossz állapotban?
Az enyémek igen, ugyanis a többször kiújult daganatot kemózni kellett, és amiatt elvékonyodott az összes, és törnek le, hiába járok félévente orvoshoz velük.
Sajnos ez van, most 5-öt kell húzni, mert eltörtek és nem lehet mire visszaépíteni. Csúnyán néz ki, ez van, a hónapban elkezdem csináltatni őket.
2018. júl. 25. 16:52
4/8 RiziDini válasza:
Ezek egyáltalán nincsenek olyan rossz állapotban, mint te gondolod. Öngyilkosság? Ne nevettess...
2018. júl. 25. 17:36
5/8 anonim válasza:
Nekem hátul-alul már egyáltalán nincs is fogam, pedig fiatal vagyok. Ilyen alapon akkor már rég halottnak kéne lennem?
2018. júl. 25. 18:36
6/8 anonim válasza:
Veled nem járnék. A fogaid szépek, a fejedben viszont komoly bajok vannak.
2018. júl. 25. 18:58
7/8 anonim válasza:
Szep szad van, a fogad is, szoval nem ertelek...
2018. júl. 26. 01:55
8/8 anonim válasza:
Csináltass egy fogkő leszedést és az első fogaidnál a lyukakat szépen tömesd be. Semmi más gond nincs. Viszont fejben nagyobb bajok vannak nálad bocsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!