Savas ital fogyasztás után mit lehet csinálni, hogy ne legyen fura érzés a fogamon?
Figyelt kérdés
Biztos másokkal is előfordul ,hogy savas italt (pl kólát) iszik és ettől fura érzés lesz a fogakon(ban).
Lehet valamit tenni,hogy elmúljon ez az érzés?
Megettem egy csomag savanyúcukrot+egésznap kólát ittam (igen,egészségtelen életet élek 😔) és rágni is kellemetlen. Meg lehet szüntetni ezt az érzést valahogy?
2018. júl. 13. 20:55
1/7 anonim válasza:
Mi lenne ha nem innál ilyen marhaságot?
2/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki feltesz egy kerdest pl :
"Mit csinaljak ,ha hibas az ujonnan vasarolt telefonom?" Akkor azt javaslod neki ,hogy ne vegyen telefont?...
2018. júl. 13. 21:19
3/7 anonim válasza:
Megszűnik ez az érzés valahogy úgy, hogy sokáig így ökörködsz, és protézised lesz. Az más érzés.
4/7 anonim válasza:
jaj most látom jött egy bölcs tanítómesteri szólásod - taníts még minek efendi! - a 3-as meg delete
6/7 A kérdező kommentje:
Neked amugy vagy beteg az agyad vagy unalmas az eleted😅
2018. júl. 13. 21:40
7/7 anonim válasza:
Nekem? hát sok kolát öntöttem az agyamra és savanyúcukrot is tömködtem bele - és ezért feloldódo--------- t-------t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!