Én drasztikus megoldást választottam mindig..ahogy kijött, kinyomtam a hólyagot, hogy ne fertőződjön tovább, leeceteztem és jéggel beborogattam.
Este pedig Zovirax vagy Telviran.
2018. jún. 29. 09:26
2/7 anonim válasza:
Én Zoviraxszal - vagy Telviran, franc sem tudja - lekentem aznap, és két napon belül elmúlt, hálisten :)
2018. jún. 29. 10:24
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Az ecet nem marja ki? Csak simán ecetet rakjak rá, vagy ecetes vizet?
Egyébként én is kiszoktam nyomkodni :D
2018. jún. 29. 11:18
4/7 anonim válasza:
Ha az ELEJÉN elkezded kenni valami herpeszre való kenőccsel az segít. Egyéb esetben tök mindegy már hogy mit csinálsz.
Egyébként arra nem gondoltál #1-es hogy épp attól fertőződne el a hólyag hogy piszkálod és felhasítod a hólyagot???
2018. jún. 29. 14:25
5/7 anonim válasza:
Nem marja, fültisztítóval kell csinálni, csak a herpesz felületére:)
Utoló, legyél kedves, olvass utána..nem kell nagybetűzni, nem vagyok vak ;)
2018. jún. 29. 15:18
6/7 anonim válasza:
Szedjél lizint! A lizin nagy segítséget jelent a herpesz vírus (herpes simplex), illetve a náthakiütés (herpes labiális) visszaszorításában. Ez az esszenciális aminosav szükséges néhány létfontosságú fehérje szintéziséhez. Elengedhetetlen a növekedéshez, a szövetek regenerálódásához, gyógyulásához, valamint ellenanyagok, hormonok és enzimek képződéséhez. A lizinek immunrendszert erősítő és vírusellenes hatását is igazolták. A lizin megfelelő adagban „herpesz stop” hatású, azaz abban a fázisban állítja meg a betegség kifejlődését, amikor elkezdjük a szedését. 1-2 g Lizin bevételével az égető érzés perceken belül elmúlik, s egy 2-3 napos kúra napi 6-9 g Lizin bevételével megakadályozza a herpesz tüneteinek megjelenését. [link]
2018. jún. 30. 06:52
7/7 anonim válasza:
Hólyagokat kiszúrni tilos, ez okozhat fertőzést! Zovirax megállítja a vírus terjedését, lizint és C vitamint kell mellé szedni. Fontos, ha törölközöl, a fertőzött részhez külön törölközőt használj, amit cserélj mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!