Mennyibe kerűl egy fog porcelán korona nem maszeknál, hanem házi fogorvosnál?
Figyelt kérdés
2018. jún. 26. 16:24
1/7 anonim válasza:
Ugyanannyi. A házi fogorvos is már maszek. Csak őneki kötelessége ellátni téged. A többi elláthat, ha ráér.
2/7 anonim válasza:
Itt van leírva:
Röviden: 18 év alatti helyett a TB fizeti a fogorvosnak a munkadíjat, 18 év felettinél neked kell fizetni orvosnak a munkadíjat. Ez olyan 10 ezer lehet.
Korona ára:
20 ezer egy cirkon korona (ez szuper), 10 ezer egy fémkerámia (kívül kerámia belül fém, kémes íz a szájban, a fény máshogy verődik vissza róla, mint a természetes fogról, de azért 50 éve még ezt is szupernak érezték).
3/7 A kérdező kommentje:
20ezer egy cirkon?Ez elég olcsó .Nem drágult már?
2018. jún. 26. 17:22
4/7 anonim válasza:
Ezek a fogak fogtechnikusi árai. Lásd pl. itt, most gúglizzam:
A 20 ezres anyagköltségű cirkon maszek dokinál felrakással olyan 40 ezer ha nem kell semmi extra (csap, gyökérkezelés).
5/7 anonim válasza:
Nekem a cirkon korona darabja volt 60 ezer...20-ért nem tudom mit kapsz, max műanyagot.
6/7 anonim válasza:
Itt akcióban 17 ezerért adják a fogorvosnak.
Igen maszek fogorvos jellemzően 60-at kér, akcióban legolcsóbban 40.
7/7 anonim válasza:
Nekem munkadíj nélkül volt 60 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!