Légy bátor! Nem az számít! Egyébként meg tényleg lépj ki a komfort zónádból, lehet, hogy egy olyan álompasival hoz össze az élet, akinek a mindene leszel, és anyagilag állja a fogbeültetést. Merj hinni, és álmodni!
2018. jún. 23. 18:08
2/6 anonim válasza:
Ha evés közben nem mozog, akkor csókolózás közben miért mozogna? Gondolom be van ragasztva.
A legviccesebb az lenne a cidázáskor rajta maradna a faszid makkján :D
Nem kell titkolni, hülyeség is lenne, gondolom nem abban alszol...
2018. jún. 23. 18:22
3/6 A kérdező kommentje:
Nem mozog, nem azzal van a baj, hanem csókólózáskor a nyelvével megérzi pl.?
Lehet, hogy ez másnak vicces, de sajnos nekem nagyon rossz érzés, hogy nem tudom igazán elengedni magam
2018. jún. 23. 18:44
4/6 anonim válasza:
Én nem mondanék semmit, csak akkor, ha rákérdezne. Akkor őszintén mondd el, ez nem szégyen. Jobb, mintha fogatlan lennél. De nem hiszem, hogy annyira a szádba dugja a nyelved, hogy megérezné.
2018. jún. 23. 18:52
5/6 anonim válasza:
Észre fogja venni igen. Azért ez nem olyan dolog, amit lehet titkolni és szerintem nem is fair a másikkal szemben. Megkérdezhetem, hogy miért volt szükséged ennyire fiatalon teljes kivehető fogsorra?
2018. jún. 24. 14:15
6/6 anonim válasza:
Miért kéne titkolni?Jobb mintha fogatlan lennél vagy ronda rossz fogakkal.Valószínű,észre fogja venni,főleg ha a torkodig dugja a nyelvét csókolózáskor.Mondd meg az elején,ha zavarja úgyis odébb áll,ha nem akkor meg nem kell foglalkozni a témával.Éjjelre ki szoktad venni?Mert akkor meg egyből kiderül.Mondjuk engem nem zavarna,sőt számomra inkább izgató lenne.A kellemetlen szájszag,a lepedékes nyelv jobban zavarna.Egy hosszú,mélyreható csókot akkor is lehet élvezni,ha nincs bent a műfogsor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!