Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet vele csókolózni?

Lehet vele csókolózni?

Figyelt kérdés

Teljes felső kivehető fogsorom van, ami szájpadlásos.

Sajnos nagyon elkeseredett vagyok, nem volt más lehetőségem, amire pénzem is lett volna. Ez miatt nagyon gátlásos lettem.

Ismerkedni sem merek, és ehez még fiatal vagyok. Vajon csók közbe érzi ezt a partner? Vagy el lehet titkolni egy életen át?

Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?

35/N

2018. jún. 23. 18:02
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Légy bátor! Nem az számít! Egyébként meg tényleg lépj ki a komfort zónádból, lehet, hogy egy olyan álompasival hoz össze az élet, akinek a mindene leszel, és anyagilag állja a fogbeültetést. Merj hinni, és álmodni!
2018. jún. 23. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

Ha evés közben nem mozog, akkor csókolózás közben miért mozogna? Gondolom be van ragasztva.

A legviccesebb az lenne a cidázáskor rajta maradna a faszid makkján :D

Nem kell titkolni, hülyeség is lenne, gondolom nem abban alszol...

2018. jún. 23. 18:22
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem mozog, nem azzal van a baj, hanem csókólózáskor a nyelvével megérzi pl.?

Lehet, hogy ez másnak vicces, de sajnos nekem nagyon rossz érzés, hogy nem tudom igazán elengedni magam

2018. jún. 23. 18:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanék semmit, csak akkor, ha rákérdezne. Akkor őszintén mondd el, ez nem szégyen. Jobb, mintha fogatlan lennél. De nem hiszem, hogy annyira a szádba dugja a nyelved, hogy megérezné.
2018. jún. 23. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Észre fogja venni igen. Azért ez nem olyan dolog, amit lehet titkolni és szerintem nem is fair a másikkal szemben. Megkérdezhetem, hogy miért volt szükséged ennyire fiatalon teljes kivehető fogsorra?
2018. jún. 24. 14:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne titkolni?Jobb mintha fogatlan lennél vagy ronda rossz fogakkal.Valószínű,észre fogja venni,főleg ha a torkodig dugja a nyelvét csókolózáskor.Mondd meg az elején,ha zavarja úgyis odébb áll,ha nem akkor meg nem kell foglalkozni a témával.Éjjelre ki szoktad venni?Mert akkor meg egyből kiderül.Mondjuk engem nem zavarna,sőt számomra inkább izgató lenne.A kellemetlen szájszag,a lepedékes nyelv jobban zavarna.Egy hosszú,mélyreható csókot akkor is lehet élvezni,ha nincs bent a műfogsor.
2018. júl. 16. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!