Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek se normális, hogy...

Szerintetek se normális, hogy anyámnak minden másra van pénze kivéve arra hogy megcsináltassam az egyik fogamat?

Figyelt kérdés
Nyaralót vesz Balatonon meg minden szarra elkölti a pénzét, de arra hogy egy fogimplantátumot csináltasson nekem (bal felső 4-es) ,ami első körben nem is lenne olyan drága az nem érdekli...Főleg úgy,hogy látszik is az a fog ha mosolygok.Teljesen igénytelen az ilyen dolgokra.
2018. jún. 19. 13:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát nézd, én 17 éves korom óta fizetem magamnak a különböző orvosi kezeléseket és ezen felül is konkrétan mindent, ami csak költségként felmerülhet, mert nálunk nem futotta anyukámnak nyaralóra és semmi másra se. Tehát ha nekem új fog kéne, és erre rámenne minden pénzem a diákfizetésből, akkor valszeg kifizetném, mert ez van. Ha kell kell. Vagy most hagysz a végtelenségig rohadni egy fogat, mert nem kapsz rá pénzt?

De azért azt se értem, hogyha a családja jómódú, akkor miért nem támogatja egy kicsit. Mint írtam, nálunk semmire nem volt pénz soha, de nagymamám a zsebembe nyomott 20 ezer forintot, mikor megtudta, hogy jogosítványra gyűjtök (és nálunk az akkor hihetetlenül nagy pénz volt).

2018. jún. 22. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha van pènzed rà akàr kettőre is mièrt anyukàdtól vàrod 22 èvesen? Gondolom az egyetem ktg-eibe is beszàll, nem èrtem mièrt akarod ezzel nyúzni mèg. A telefonszàmlàdat stb ki fizeti?
2018. jún. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!