Nektek is visszarendeződtek a fogaitok fogszabályozó után?
Már egy fél éve vették le a fogszabim, azóta minden nap becsületesen hordtam az éjszakait. De újra csálék a fogaim. És nem is kicsit...
Kb. 2 évig volt ragasztott fogszabalyzóm. 18 évesen vágtam bele, mert már nagyon zavartak a fogaim, de sosem volt hozzá elég bátorságom. Végül addig húztam a dolgot, hogy kiestem a korhatarból, úgyhogy cirka 300 ezerbe került.
Erre most visszarendeződtek. Attol félek, hogy ez egyre rosszabb lesz, mert látszik, hogy ez az állapot sem fog sokáig tartani, nagyon feszülnek a fogaim egymásnak. Arról nem is beszélve, hogy több, mint ket évig fent volt, szenvedtem vele, ráadásul nagyon drága is volt.
Ti hogy álltok a dologgal?
Nekem felül egy fogam állt vissza mert ellkezdett nőni a bölcsesség fogam és visszanyomta. Nagyon örültem neki.
Aztán volt egy balesetem és pont az a fogam is sérült és kaptam rá koronát. Most már szép. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!