Fogtömés miért fáj ennyire?
Azt mondta a doki hogy lehet egy alkalommal két egymás meletti fogat tömni. Viszont ahogy fúrták, mindkettő, elmondhatatlanul fájt, és nagyon rosszul levős vagyok, szóval oda is hánytam, nagyon kellemetlenül éreztem magam, de a fogdoki megértette.
Nem értem, 10 éve járok ehhez a dokihoz, mindig jól adott érzéstelenítőtt, most is úgy éreztem h eléggé lezsibbadtam, de közbe nagyon fájt miközbe fúrta (nem kicsi volt a lyuk, de nem is olyan nagy). Sose panaszkodtam rá, és most se hiszem hogy a fogorvos hibája volt.
Végül csak az egyik fogam fúrta ki, és majd jövőhét hétfőn betömi, esetleg hozzákezd a másik foghoz is.
Mikor mentem hazafele, még volt érzéstelenitő, de néha nagyon belenyilalt a fájdalom, elvégre már kifúrta a szuvasodást.
Nem tudom most mi történt, de egy kis trauma ért most, mert sose féltem a fogorvostól, sose fájt semmi, ez viszont nagyon rossz volt...
Köszi az értelmes válaszokat
Nem jól sikerült beadni az érzéstelenítőt. Amikor elkezdett fájni a fúrás nem mondta, hogy bead még egyet?
Alsó fogsor, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!