Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki hasonlo esetben?...

Valaki hasonlo esetben? Rengeteg lyukas fog?

Figyelt kérdés
Van 14 lyukas fogam, de nagyon felek a fogdokitol. Akik hasonlo cipoben voltak, hogyan vettek ra magukat h elmenjenek??

2018. jún. 14. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Most jöttem ki tömésről és sokkal felszabadultabb, hogy na ez is megvan. Attól még, hogy nem tanítottak meg, tegyél érte most, addig, amíg menthető.
2018. jún. 15. 14:04
 12/13 anonim válasza:

Én sajnos csak akkor tudtam rávenni magam, amikor már iszonyatosan fájt, és dagadt az arcom. Teljesen megértem a félelmedet, bennem is ez volt nagyon sokáig. Annyira, hogy négy fogam már menthetetlen volt, hatot pedig tömni kellett. Te ezt inkább ne akard megvárni!

Amúgy a fogammal kapcsolatban nemcsak a fizikai fájdalom miatt szenvedtem, hanem lelkileg is, mert tudtam, hogy nagy hiba ennyire elhanyagolni őket, de mégsem tudtam ellene mit tenni, a félelem erősebb volt.

Utólag viszont nagyon örülök, hogy sikerült rávennem magam, hidd el, ez neked is hatalmas sikerélmény lesz, ha egyszer elkezded. Amúgy csak az első lépés az igazán nehéz, utána meglesznek az időpontok, a későbbi kezelések, csak menni kell folyamatosan. Lehet, hogy a fogaid még menthetőek, én is sokkal rosszabbnak ítéltem magamnak a helyzetet, mint amilyen valójában volt. Csak keress egy empatikus, ügyes kezű orvost, és meglátod, egyre bátrabban ülsz bele majd a székbe.

Sok sikert kívánok neked, és hidd el, megéri rászánni magad!

2018. jún. 15. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is nagyon rettegek, de 10 éve mindet megcsináltattam. Azóta kerültem a fogorvosokat. Most viszont végre valahára megnyitotta rendelőjét Pest megyében egy fogorvos, akit emberileg nagyon szeretek, így bejelentkeztem. Te is keress valakit akiben bízol.
2018. júl. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!