Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » MindentMent fogászat vélemények?

MindentMent fogászat vélemények?

Figyelt kérdés

Fogszabályozást szeretnék csináltatni, viszont annyi fogorvosi lehetőség van, hogy nem tudom, melyikhez lenne érdemes menni ami árban és minőségben is megérné?

A MindentMent-ről mik a vélemények? Esetleg van olyan, aki ott csináltatta a fogait és tud véleményt mondani?

Esetleg milyen más fogorvost ajánlanátok?

2018. jún. 10. 21:26
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
100%
Rossz friss tapasztalatok: Olyan kezelési költséget is kifizettetek, amit már eleve nem a weboldalon leírtak szerinti összegben ajánlottak meg a kezelési tervben feltételes módban, de a legrosszabb az, hogy nem is történt ilyen kezelés és mégis rákerült a számlára, amit akkor még nem vettem észre, mert nem érthetek mindenhez... A második esetben pedig nem adták meg a 20 éves Mindentment kedvezményt, amit annyira hirdetnek, mert szintén rosszul állították ki a számlát, előre kiszámlázták a még el nem végzett kezelés másik felét, ám így nem járt szerintük a 6000 Ft-os kedvezmény a kezelési költség másik felére, ezzel már azonnal elvették a laborban elkészült fogmű minőségi kifogásának lehetőségét is tőlem, pedig az is lett volna ... A garanciát viszont nem írták rá a számlára, nem érthető, miért nem...Panaszt hiába írtam az ügyfélszolgálatra 2022. szeptemberében kétszer is, panaszomra nem válaszolt senki...
2022. szept. 14. 12:30
 22/25 anonim ***** válasza:
50%
Miért kell megfélemlíteni az embereket, mikor sokan amúgy is félnek a fogorvostól... Nagyon korrektül megcsinálták a fogamat, 1 tömés kellett, nagyon kedvesek voltak, de az itt olvasott negatív kommentek miatt már gyomorgörccsel mentem oda.
2023. máj. 17. 10:00
 23/25 anonim válasza:
100%

Sajnos én elkövettem azt a hibát, hogy hozzájuk mentem fogkő-eltávolításra. Az amúgy egészséges fogaimmal valamit sikerült csinálniuk, mert három hónapja úgy be van gyulladva, hogy én már nem tudom mit csináljak vele... 2x mentem utána vissza hozzájuk. Az egyik doki azt mondta röntgen után, hogy semmi baja. 1 hónapra rá ugyanott egy másik doki ugyanarra a röntgenre adott nekem egy majdnem 600 ezer forintos tervet... nem mertem belemenni. Remélem a mostani fogorvos akihez megyek, végre segít. Soha többé MindentMent... rendkívül jó a reklámjuk, sok a pozitív vélemény, de a negatívakat törlik sajnos...

(De állítom, hogy ott is vannak jobb orvosok/rendelők, de ezek után nem kísérletezem vele.)

2023. aug. 2. 22:34
 24/25 anonim válasza:
Etikátlan a viselkedésük és lehúzósak. Kedvesek voltak és nem fájt a kezelés de nagyon drága volt és sok felesleges tételt próbáltak eladni. 2,5 millió forint lett volna a vége pedig csak két implantátumot szerettem volna. NE MENJ ODA. Jogilag felesleges próbálkozni, a GVH büntetés óta jobban odafigyelnek a marketingre.
szept. 16. 13:38
 25/25 anonim válasza:

Fogászati implantálásra érkeztem Dr. Sofiane Menzou-hoz a MindentMent fogászat Bartók Béla úti rendelőjébe. Az ehhez szükséges csontépítést egy másik intézményben végeztettem még el, most az volt a feladat, hogy a szájsebész a csontosításhoz használt csavarokat és membránt eltávolítsa, és behelyezze az implant csavarokat. Már az érzéstelenítő injekció beadásakor éreztem, ő nem egy finom kezű orvos, de gondoltam ha kicsit durvább is hát túlélem, csak legyek túl rajta. Furcsa volt hogy az injekciós tűt amivel az érzéstelenítőt beadta, simán ott hagyta előttem egy fémtálcán, amiben már több használt tű is volt, pedig a páciensek után talán nem ártana az eszközöket eltakarítani, a helyet fertőtleníteni és hasonló apróságok. Míg hatott az érzéstelenítő bejött egy kolléganője "elvihetem a széketeket?" felkiáltással elkezdte húzni a gurulós széket, ami az orvosi szék flexi kábeleibe beleakadva kishíján az ölembe rántotta a használt tűs tálcát. Így indultunk. Aztán a doki elkezdte a műtétet, de a csavarokat sehogy sem sikerült kiszednie, mint kiderült nem volt hozzá csavarhúzója, ezért a menetes csavarokat a csontból valami sima hegyes fémeszközzel próbálta kitörni, közben olyan nyomást fejtett ki féltem hogy törik az állkapcsom. Egy ponton kérte az asszisztens kollegináját hogy hozza be a csavarhúzó készletet (ó mekkora ötlet), az asszisztens kiment (kesztyűben kilincs fogdosás) szólni a közös másodasszisztensnek, aki nemsoká bejött és megkérdezte "a sterilből hozzam?" Ekkor már magamban dünnyögtem "á nem tényleg, ne a sterilből hozza, elég lesz ha leöblíti az előző beteg után..." Ő nem találta meg a csavarhúzót, úgyhogy kiment az asszisztens nő aki szintén nem találta meg, így kiment a doktor úr is aki szintén nem találta meg, úgyhogy folytatta a feszegetést. Később elmondta, hogy amúgy se lett volna az jó, csak próbát akart vele tenni, de neki igazából ehhez a típusú csavarhoz nincsen szerszáma. Kicsit olyan vízvezetékszerelő-feeling, nem? Amikor a kilincseket is megfogva átment keresgélni, a műtős kesztyűjét végig nem vette le és mikor visszajött sem cserélte. A 6-ból 4 csavart tudott végül lefeszegetni, 2 db csavart bent hagyott, mondván szerinte az amúgy sem gond ha bent marad. A műtéti terület mellett lévő fogam azóta nagyon fáj és a tetején egy kis darab lepattant.

Amikor végre lezárta a sebet, (aminél egyébként az összevarrást már erősen éreztem mert nem tartott ki addig az érzéstelenítő hatása, amire a doki azt mondta bírjam ki mert ha újabb szurit ad az ugyanilyen kellemetlen), végre túl voltunk az utolsó öltésen, elkezdtem neki mondani a problémáimat: hogyhogy nincs csavarhúzó eszköze a kis csontépítő csavarok eltávolításához? Válasz: neki ehhez a fajta csavarhoz nincs eszköze, minden gyártóhoz más kell és 1,5 millió Ft egy ilyen csavarhúzó... Hozzáteszem, csak az én 1-1,5 órás beavatkozásom került 489 ezer Ft-ba, és miért nem jelzi hogy nincs a munkához eszköze? Én úgy mentem oda, hogy azzal kezdtem megmutattam hogy milyen csontépítő alapanyagot használt az előző orvos, talán kellett volna jelezni hogy ilyen csavar kiszedéséhez neki nincs eszköze. Válasz: azt nem írják sehol hogy milyen csavart használnak. Oké, megkérdeztem volna tőlük telefonon. Csak kellett volna szóljon a doktor úr, hogy gond van mert nincs eszköze a munka elvégzéséhez. Nem értem hogy hol van ennek az embernek a felelősségérzete. Szóvá tettem azt is, hogy a sterilitás teljes hiánya volt megfigyelhető a műtét teljes ideje alatt. Válasz: az emberi szájban többmillió baktérium van és úgyis szedek majd antibiotikumot, úgyhogy ne parázzak ezen. Köszi. Komoly. Továbbá elmondtam, egészen abszurd volt hogy a műtét alatt (meg ahogy elnéztem más rendelőkben is a kezelések alatt) össze-vissza bemászkálnak egymáshoz, kb dumálgatni egymással. Az én lábam előtt megállt egy testesebb pasas (akit utána a recepciós pult mellett láttam álldogálni, nem kizárt hogy biztonsági őr vagy ilyesmi), konkrétan belenéz a számba amit épp műtenek, és így kérdezi az orvost "Na, implantáltok? Sokáig tart? Nem azért hogy baj lenne vagy ilyesmi, csak kérdezem" Ott a doki már érezhette hogy kezdek kva ideges lenni és nem válaszolt a fickónak úgyhogy az kiment. Ezen kívül több random ember bejött-kiment, egy nő a doki mögötti szűk helyen mászkált miközben az éles szerszámokkal a számban dolgozott, szerencsére nem lökte meg a doki könyökét, pedig volt vagy 60 centi amin el tudott menni a doki mögött. Szerencsém volt, örülök nagyon. A fúrás is szörnyű volt, nem vitte a fúrója a csontot. Nyomta, erőlködött vele nagyon. Talán kellene felszerelés, ami nincs agyonhasználódva, nem?

Ja a doktor úr a műtét alatt végig rágózott, ez nem tragédia, csak fura volt, erősítette bennem azt az érzést hogy nem egy egészségügyi intézményben vagyok, hanem egy autószerelő műhelyben, vagy kocsmában kb. Én a sterilitás ilyen szintű hiányát vidéki SZTK rendelőkben sem tapasztaltam még. A műtét közben le sem véve a kesztyűt kimegy, mindenfélét összefogdos, a számítógépéhez mászkál és az egeret használja több alkalommal, szintén nem cserél kesztyűt. Az asszisztensnő egyébként szintén össze-vissza mászkált és fogdosott mindenfélét a beavatkozás ideje alatt, majd a számhoz ért/számba nyúlt, miközben csontig fel volt nyitva. Ja a fogorvosi lámpa fogantyújának sterilizálása a következőképpen zajlott: az orvos rátett egy darab alufóliát. Ennyi. Nem gondolom hogy bármi egyéb sterilizálás zajlott volna, ha a használt fecskendőket nem volt idő elrendezni. Visszagondolva egészen szürreális az egész. Főként az hogy nincs eszköze, nem jelzi se előtte se ott, nekiáll buherálni, a legminimálisabb sterilitást sem tartja, az egész helyen valami abszurd kocsma hangulat uralkodik. Ez nem egy komoly hely és nem egy komoly orvos. Hanem egy üzleti befektető pénzgyára, mint oly sok más budapesti magánrendelő, ahol futószalagon megy az ellátás, gyakran komoly szakmai hiányosságokkal. De ilyen alacsony színvonal nem hittem hogy létezik Magyarországon. Sajnos egyre lejjebb süllyedünk. Nagyon bízom benne, hogy nem fertőződik el a műtéti régió, ami kisebb csoda lenne! De mást nem tehetek minthogy bízom. Ők jogilag védve vannak. A vállalatcsoport tulajdonosa gondolom jó helyen fekszik a politikai köröknél.

Marketingben nagyon ügyesek, szakmailag nulla. Az adatvédelemről annyit, hogy az első konzultáció és a tegnapi műtét során is volt alkalmam alaposan megfigyelni, hogy milyen nevű páciensek voltak aznapra beírva. Zsinórban jöttek egész nap megszakítás nélkül. Az orvos itt kvázi egy pénzgyári szalagmunkás. Sajnos nem jártam utána, hogy ez ilyen sóher hely. Nem kuponnal érkeztem, nem alkudoztam, sőt elég magas árat mondtak be és szó nélkül elfogadtam. Nem hittem hogy ilyen ellátást kapok, hogy koszos kézzel turkálnak a számban a műtét során, eszköz nélkül feszegetnek le csavarokat stb. Nagyon megbántam hogy betettem oda a lábamat és senkinek sem ajánlom. Bár már az injekció beadáskor felálltam volna a székből és távozom. Nagyon sajnálom hogy hagytam neki végigcsinálni ezt a hentes munkát és még ki is fizettem, nehogy azt gondolja hogy a panaszommal csak trükközni akarok vagy ilyesmi. Jó nagy marha vagyok, meg is érdemlem hogy így jártam. Már csak le kell szavaznom 26-ban a fideszre, hogy igazán beilleszkedjek a hülyék paradicsomába.

okt. 29. 06:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!