Fogrontgen nelkul hogy tud kezelni az orvos?
Figyelt kérdés
Nemetorszagban elek. Fogorvost valtottam es a doktorno az elso alkalommal rontgen nelkul furta,tomte a fogam. Mondtam neki h szeretnek gyereket,de meg nem vagyok terhes. Par het mulva lesz a kovetkezo idopont, mi van ha addig terhes leszek. Mondjuk azt olvastam most h a rontgen nem art a babanak. Mindegy a lenyeg az h nem retem h rontgen nelkul hogy tudta kezelni a fogam?? Gondoltam ra h elmegyek hozza a kapott idopont elott h nem e kell megis rontgen. Nem hiszem h az elozo fogorvos kepei meglennenek neki. Szerintetek ez milyen? Mindig a rontgennek kene lennie elsonek,nem?? Koszi2018. jún. 8. 18:11
1/4 anonim válasza:
Például úgy ahogy 20 évvel ezelőtt is tudták kezelni a fogakat. Te minden kis nyavalyáddal röntgenre mész?? Ha látszik, hogy valami baja van az agyaradnak, akkor minek?
3/4 A kérdező kommentje:
Mi jezusom? talan belelatnak az inyembe?
2018. jún. 8. 21:52
4/4 anonim válasza:
Elvileg kellene, igen. Gyakorlatban meg sürgősségi ellátás keretében még fogat is húznak röntgen nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!