Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetséges, hogy a sensodyne...

Lehetséges, hogy a sensodyne fogkrémtől van érdekes íz a számban?

Figyelt kérdés
Most tartok a második tubus felénél, már egy ideje észervettem, hogy nagyon érdekes íz van a számban, ilyen előtte sosem volt. Nem emlékszem pontosan, hogy mikortól érzem ezt az ízt, de kb. mióta a sensodyne-t használom. Vagy lehet, hogy valamilyen gyomorproblémám van?
2008. okt. 31. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a fogkrém állítótta át a szád ph érzékét. Gyomorprobléma is lehet. Sajnos nem tudok ennél többet én is mondani, mert még nemhallottam, hogy fogkrémtől ilyen változás lett volna, de ha azóta érzed amióta azt használod, akkor valószínű az. Szerintem most térj át ideiglenesen valami másikra és akkor megtudod :)
2008. okt. 31. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Én már évek óta azt használom,de nem vettem észre ilyen hatásokat az elején sem.
2008. okt. 31. 21:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. nov. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!