Mit lehetne ezzel a fogammal kezdeni? Szükséges fogszabályzó? Nagyon surgos! (Képpel)!?
Szoval a lenyeg hogy a felső fogsoromnal az első 2 fogamból az egyik, azaz a képen jobb oldalt láthatóan rá van nőve a másikra vagy nemtudom mi van vele de annyirs idegesít és sokszor nincs onbizalmam miatta, mert elegge feltuno ha mosolygok, es alvas kozben is idegesit mert egy kicsit kinyomja a felső ajkamat is.. egyszeruen megorulok es nagyon szeretnem hogy helyrejojjon akar fogszabival vagy vakamivel. Otletek esetleg?
Itt a kép a fogamról:
Ha esetleg fogszabi lenne a megoldas, akkor csakis felulre kene mert tenyleg csak az az egy fogam ami idegesit es utalom..
Mennyi lenne egy felsos fogszabi?
Szerintem nem feltétlen szükséges a szabályzó bár az lenne az igazi.
Ez megoldható porcelánhéjjal is. Leszedik a fogad alját meg a felületéből egy keveset és pár nap múlva elkészül a héj, ezt felragasztják.
Nekem felül a 2. fogam szinte 180 fokban el volt fordulva, oldalvást nőtt ki. Én 20 évesen csináltattam meg, lecsiszolták és tettek rá héjat, azóta is az van, sokkal vállalhatóbb lett a mosolyom, bátran mertem beszélni utána.
Kocogj le fogdokihoz és mondd el neki, h téged ez tökre zavar, mondja el mik a lehetőségek. Egy ilyen héj amúgy 30 körül van/fog.
35N
Ez most megjobban elvette a kedvem..:(
Miert nem segit? Nem vészes csak 1 fogamról van szó..
Még jó, te paraszt, hogy azzal kezdtem, hogy a szabályzó lenne az igazi.
Nem fáj a művelet, előtte ad érzéstelenítőt a doki és semmit nem érzel. Tesz fel ideiglenes pótlást, hogy arra a pár napra se legyél fogatlan. Hát kétszersültet ne harapj vele, de ideiglenesen elmegy.
Nekem 2 nap múlva készült el a héj. Azt már csak fel kell ragasztani, nem áll semmiből.
Megint 1es vagyok
Én a hónapban megyek az első 2 fogat megcsináltatni ugyanígy felül, az egyik picit rövidebb mint a másik, a másik meg tömött, és a héj azért tartósabb mint egy esztétikai tömés. Aztán vágok bele a szabályozásba, mert a hátsóbb fogak kicsit elcsúsztak, de az elsők jó helyen vannak. A héj meg nem akadály, arra is felteszik a szabályzót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!