Fogtömés után fül, állkapocs fájdalom?
Nem, többször vett mintát, de a doktor úgy látta, hogy már nem magas. Illetve én sem éreztem, és most sem hogy magas lenne.
Most például jobban "fáj" mint 4-5 nappal ezelőtt. És nem is a fogam, hanem a nyirokcsomónál és a fülemnél. Bőven kibírható, de zavar. Tényleg az a legfurcsább, hogy evés, rágás közben abszolút elmúlik a fájás, aztán lassacskán visszajön. Kegyetlenül nem szeretnék most gyökérkezelést, eleve így vesztettem már el két fogamat, csak a hosszú szenvedés és fájdalom volt, de eredmény semmi. Húzástól meg nyilván azért tartok, mert nem szeretnék mégjobban fogatlan lenni. Így is implantátumban gondolkodok, ami nem kevés pénz. Hidegre, melegre, rágásra, nyomásra, kocogtatásra továbbra sem érzékeny.
Kedves Kérdező!
Bár a bejegyzés régebbi.. mégis megkérdezhetem mi lett végül a fogaddal és a fájdalmaddal?
Sajnos én is így jártam. Visszamentem a fogorvoshoz viszont a röntgen nem mutatot gyulladást,így további kezelés is szükségtelelen volt. A fogam sem fáj,d körülötte minden fáj és gyulladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!