A korzeti fogirvos hetvegen fogad?
Ugye hetvegen nem rendel,ha felhivom akkor fogadni fog?
Nagyon faj a fogam...az egesz be van gyuladva,dagadva. A fulem is faj tole. Gyogyszer sem segit. Teafa olajat is probaltam mar...hatha,de semmi.
Aludni sem birok.
Koszi a valaszt.
Nem fog. Ilyenkor fel se veszik a telefont, mivel senki nincs a rendelőben...
A helyi fogorvosi ügyeletre kell elmenned, ahova tartozol. (A "helyi" itt azt jelenti, hogy lehet a te városodban, de akár 30 km-rel arrébb is... A fogorvosi rendelők ajtajánál ki szokták írni, hogy hol van az ügyelet; vagy megkeresheted neten is.)
Meztem, a korhazban van ugyelet...ahol egy tomes 5000.
Egyik evben baratnomet kiaertem oda...meg se neztek mi baja.
Nem, miért neked olyan munkahelyed van, hogy a vasárnapi ebéd mellől felállítanak, ha úgy alakul? Nincs egy munkaidőd? A fogorvos miatt sem nyit ki a bank vasárnap 15 órakor, nem tudom egyesek miért gondolják, hogy ha szombat este áll keresztbe a fing a s*ggükben, akkor ott mindenki álljon készen. Nem egy nap alatt keletkezett oda az a vmi, ha eddig kibírtad, akkor ne pont hétvégén próbálj megoldást keresni, ha meg nagyon akut, akkor ügyelet, de ott nem fogsz definitív ellátást kapni (leszámítva a foghúzást), épp csak a fájdalmadat csökkentik egy megkezdett kezeléssel, de attól még el kell menned a körzetes orvosodhoz MUNKAIDŐBEN. Lehetőleg telefonálj oda, és ne a munkaidő vége előtt fél órával essél be, egyrészről mert a kezelés időt vesz igénybe, másrészről nem tudhatod, hogy hányan vannak előtted.
Egyébként, ha fel van dagadva, esetleg lázad is van már, én a helyedben sürgősen mennék ügyeletre. Nem értem eddig mire vártál...
Nem ertem amugy mit kell bunkozni.
Elozo korzeti fogorvos az vasarnap is kijott ha surgos volt.
Ez meg meg rendelesi idoben sincs a rendeloben.
Elmentem volna ha tudom hogy letorik a fogam!
Az ugyeleten meg rendes volt a no...normalissan megcsinalta a fogam,irt gyogyszert es szombaton megyek visza hozza es befejezi rendessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!