Tényleg nem lehet gyerekeknek fogat fehéríteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régóta éreztem, hogy sárgák a fogaim még úgyis, hogy rendesen megmosom őket! Anyukám vett AP24 nevű fogfehérítő fogkrémet és azzal mosom a fogaimat már több, mint fél éve, de sztem nem használ semmit. Múltkor voltam fogorvosnál és bepróbálkoztam a fogfehérítéssel, de azt mondták rá, hogy még ne, mert elvileg fiatal vagyok hozzá. Nem tudom mi lehet az oka. Köszönöm előre is a válaszokat!2018. máj. 17. 20:05
1/3 anonim válasza:
"Fiatal gyermekkorban még nem szabad egyik típusú fogfehérítő eljárást sem alkalmazni. A gyermek fogai mélyen a csontban még most is fejlődnek, a fog belsejében levő ér-ideg kamra még nagyon tág és érzékeny, a gyökércsúcsa még nem zárult le teljesen. A felnőttekre veszélytelen fogfehérítő anyagok ezekre a fogakra még nagyon érzékenyen hatnak, ezért 16 éves korig nem javasolt fogfehérítő kezelést alkalmazni."
2/3 anonim válasza:
Valóban nem lehet, úgy gondolom az első korrekt módon leírta, hogy miért.
3/3 anonim válasza:
14 vagyok,a fogorvosom azt mondta lehet már:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!