Hány éves korba szokot általában kinőni a bölcseség fog? Nekem még nem túl korai?
Figyelt kérdés
12 éves vagyok az alsó kettő bölcseség fogam már kinőt félig.A felső kettő még nem törte át magát az inyemen de érzem hogy ott is hamarosan kinő.2018. máj. 17. 05:41
1/4 anonim válasza:
Nekem 17 évesen egyszerre jött mind a 4. Hidd el, jobb ez így részletekben. 😊
2/4 anonim válasza:
Egyébként ezek a fogas dolgok tök változóak már a babáknál is, valaki foggal születik (ritka, de van ilyen), valakinek meg 10-11 hónaposan jön ki az első. 😊
3/4 anonim válasza:
Nekem 16 voltam, mikor elkezdett kinőni, apámnak ellenben sosem jött ki - ő a mázlista, nekem már 3-at ki kellett szedni, mert hiába mostam ezerrel, mégis elromlott.
4/4 anonim válasza:
12 évesen még csak a heteseid jönnek (második nagyőrlők), a bölcsességfogak (nyolcasok - harmadik nagyőrlők) általában 18-25 éves korban bújnak elő (ha van helyük).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!