Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tömés után érzékenyebb a fog?

Tömés után érzékenyebb a fog?

Figyelt kérdés
5 napja tömték egy fogamat, azóta érzéken hidegre és melegre. Azt mondta a doki lehet h gyökérkezelés kell. Bár ahogy olvasgattam lehet hogy ez csak ideiglenes érzékenység? Mert sok embernek itt tömés után érzékeny lett a foga.
2018. máj. 16. 22:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Tömés után lehet érzékeny a fog. Ez később vagy elmúlik, vagy nem.
2018. máj. 16. 22:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem érdekes módon 3 hétig érzékeny volt 2 fogam, pedig régen sose tapasztaltam hasonlót kb másnapra már semmi baja nem volt. Én is azt hittem hogy tuti gyökér kezelés lesz, de egy idő után elmúlt. Nekem is hideg-meleg érzékeny volt. Nem értek hozzá csak gondoltam megosztom hogy nekem is van hasonló tapasztalatom.
2018. máj. 16. 22:50
 3/3 anonim válasza:

Olyan tömést kaptál mint én anno. Sajnos a neve nem jut most eszembe. Amikor még nem gyökérkezelnek hanem megpróbálják a már nyitott gyökércsatornát lezárni anélkül hogy kiölnék a gyökeret azaz gyökérkezelnének.

Nekem azt mondták hogy ha érzékeny és fáj menjek vissza kibontják újra és kiölik a gyökeret. Én ezt nagyon nem akartam,mert az egyetlen gyökérkezelt fogamat kb a kezelés után két héttel ki kellett húzni. Szóval vártam. És vártam és érzékeny volt és fájt... de azt mondtam vissza nem megyek.... Kb négy év telt el(és már azt hittem hogy ezzel az érzékenységgel kell leélni az életem) és mostmár egyáltalán nem érzem. Most vagy magától kihalt a gyökér vagy "redbejött" nem tudom. Szóval ha csak sima tömés akkor elmúlik, de még akkor is elmúlik ha ilyen gyökérkezeléstől mentett állapot mint az enyém. Csak sok idő

2018. máj. 16. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!