Tömés után érzékenyebb a fog?
Olyan tömést kaptál mint én anno. Sajnos a neve nem jut most eszembe. Amikor még nem gyökérkezelnek hanem megpróbálják a már nyitott gyökércsatornát lezárni anélkül hogy kiölnék a gyökeret azaz gyökérkezelnének.
Nekem azt mondták hogy ha érzékeny és fáj menjek vissza kibontják újra és kiölik a gyökeret. Én ezt nagyon nem akartam,mert az egyetlen gyökérkezelt fogamat kb a kezelés után két héttel ki kellett húzni. Szóval vártam. És vártam és érzékeny volt és fájt... de azt mondtam vissza nem megyek.... Kb négy év telt el(és már azt hittem hogy ezzel az érzékenységgel kell leélni az életem) és mostmár egyáltalán nem érzem. Most vagy magától kihalt a gyökér vagy "redbejött" nem tudom. Szóval ha csak sima tömés akkor elmúlik, de még akkor is elmúlik ha ilyen gyökérkezeléstől mentett állapot mint az enyém. Csak sok idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!