Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogmosás után mi az a fehér...

Fogmosás után mi az a fehér t@kony szerű valami a számban?

Figyelt kérdés

Fogmosás után kb fél vagy egy órával később mindíg azt veszem észre hogy valami fehér t@kony szerű nyálkás valami van a számba. Mi ez és mitől ilyen? Viszont nem minden fogkrém után ilyen. A számat rendesen ki szoktam öblíteni!

És mielőtt jönne a sok elmebeteg, közlöm hogy nem ge*i,és nem is a t@knyomat szippantottam vissza a számba!!

2010. jún. 14. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Nemtudom mi lehet az, inkább próbáld meg más fogkrémmel mosni a fogad
2010. jún. 14. 15:45
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

használj más fogkrémet

most milyen van?

2010. jún. 14. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Ha olyan fehér vékony szálú nyúlós a fogsorod és az arcod belseje között ( de h.ü.l.y.én hangzik :)), akkor olyan nekem is volt és a fogkrém csere megoldotta rögtön.
2010. jún. 14. 15:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen olyasmi... A blend a med-nél ilyen,a signalnál nincs semmi gond. De valyon ez mi és mitől keletkezik?
2010. jún. 14. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
áá bakker "valyon" XD Szóvan vajon! :)
2010. jún. 14. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Lehet hogy valami fogfehérítő adalék van a fogkrémben, ami keveredik a nyelveden maradó bacikkal és maradékokkal, és ettől habzik. Főleg a hidrogén-peroxid tud ilyet csinálni. Válassz másik fogkrémet, vagy ha eddig nem tetted meg, akkor próbáld meg alaposan megmosni a nyelved felszínét is a fogkefével, hogy eltávolítsd arról is a lepedéket.
2010. jún. 14. 16:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az Elmex és Meridol szájvíz csinál ilyet. Sok ötletem nincs, de én arra gondoltam, hogy a baktériumoktól besűrűsödött nyálat elszínezi/még jobban besűríti a szájvíz, de lehet, hogy ez totál hülyeség. :)
2010. jún. 15. 00:19
 8/9 anonim válasza:
100%
Mivel magam is hasonló problémával küköszdtem, utána néztem az oknak. Ime a válasz: "A szájában észlelt vékony hártya egy egészséges folyamat része, mely csak alkalmanként figyelünk fel. Nem irritációt jelent, hanem egy természetes folyamat eredményeként jön létre, mely során a nyálkahártya elhalt sejtjei távoznak a szájból. A blend-a-med Pro-Expert fogkrém tisztító hatása felgyorsítja ezt a folyamatot, és így jobban észrevehető a nyálkahártya legfelső, elhalt rétegének leválása és távozása. A fogkrém kevesebb vizet tartalmaz, vagyis a felületaktív anyagok oldhatóbbá válnak fogmosás közben, és ez okozhatja a hámló réteget. Néhány alkalom után azonban egyre ritkábban fordulhat elő vagy teljesen meg is szűnik. Lehetséges tanácsok, amik segíthetnek: öblítéskor használjon több vizet, illetve fogmosás előtt vizezze be alaposabban a fogkeféjét."
2015. jún. 30. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem alkoholmentes Listerine szájvíz használata után van ilyen.
2022. ápr. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!