Iskolaba fogaszati szurovizsgalaton kerhetem hogy egyedul menjek be? Tobb lent
Figyelt kérdés
Minden ev vegen van fogaszati ellenorzes a suliba (de nem iskolaorvoshoz megyunk, csak ott az orvosi szobaba jon egy fogorvos, es a kellekekkel megnezi a fogunkat) nekem nagyon rossz fogaim vannak, es folyton csufolnak erte, es most megint lesz ilyen szures. Egyszerre 3-an varnak ott bent, es egy akinek eppen nezik. Az elottem levoknek altalaban csak beleneznek a szajukba es mehetnek tovabb, de nekem ott kell ulnom egy csomot, hogy leirjak mik rosszak..tavaly,csak soroltak hogy "szuvas,szuvas,szuvas.." es ezt hallotta 3 fiu osztalytarsam,es aztan elmondtak az egesz osztalynak es azota "lyukasfogunak" hivnak. Egyebkent, mosom a fogaim, de genetikailag nagyon hamar romlanak. Mar nincs lehetosegem elotte orvoshoz menni, csak juniusba van idopontom szoval megint vegig fogjak mondani h "toredezett, letort, szuvas, szuvas, szuvas..." es kozbe bent vannak meg egy csomoan..kerhetem azt hogy egyedul menjek be? Csak akkor meg mindenki rajon hogy azert akarok mert tul sok a rossz fogam es megint jon az h "mivan sok a lyukas fogad?" es ezt nem szeretnem. Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha utoljara mennek be, de felek h akkor meg majd bejon az osztalyfonok es akkor megcikibb lesz ez az egesz.. kozbe, felirjak h kinek kell menni dokihoz, es aztan azt is felolvassa az osztalyfonok az egesz osztaly elott es ez annyira ciki...multkor is telefonszamot adtak h menjek mar orvoshoz de nem tehetek rola h ha be van tomve is lyukad tovabb..ugy emlekszem h nevszerint mentunk, de akkor meg sehogy se vagyok utolso; megkerhetem h utoljara menjek be?2018. máj. 11. 21:07
11/11 A kérdező kommentje:
Egyszer volt fogkovem, de azt le is szedtek, azota nincs. Fogselymezni nem szoktam minden fogmosas utan, de naponta 1x igen.
Ilyen papirt szoktak adni a kezunkbe amire utana majd rairjak h melyik foggal mi van, aztan azzal kell bemenni. Akkor mikor megkapom, mondjam meg h egyedul szeretnek bemenni, vagy csak mikor en kovetkzek mondjam meg h nem vagyok hajlando igy leulni hogy masok is bent vannak?
2018. máj. 13. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!