Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi ilyenkor a teendő illetve...

Mi ilyenkor a teendő illetve meddig fog még fájni?

Figyelt kérdés
Ki vésték egy fogamat baloldalon alul. Nagy fájdalmak közepette visszamentem 3 nap múlva mert akkorra szólt a következő idopontom addig intenzíven szedtem a fájdalom csillapítókat 4 óránként mire mondta az orvos h csonthartya gyulladásom van mert nem képződött veralvadek. Kitakaritotta újból kapargalta a helyét 20 percig de nem jött vér ami a dugót kepezné. Tett bele egy kis szivacsot h az valamennyi vért felsziv így nem közvetlenül a csonttal érintkezik amit eszem stb. A baj az h miután haza értem az orvostól nemsokára rá a kis szivacs is kiesett pedig nem szivogattqm oblogettem. Antibiotikumot szedek mert irt fel de csak keddre van következő idopontom... a kérdés az h ezek szerint ugyanott vagyok ahol az elején mert a szivacs nincs bent ami a vérdugó szerepet töltené be, valamint h meddig érezhetem az elviselhetetlen fájdalmat mert a rengeteg gyógyszer és kúp lassan a májamat és a gyomromat is ki készíti
2018. máj. 11. 13:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Össze kellene varrni az ínyszéleket (megjegyzem, ezt a fogorvosod az első alkalommal is megtehette volna, vagy a másodiknál, de nem ítélkezem mert nem láttam személyesen az esetet).

Az antibiotikumnak kell egy-két nap hogy hasson, ha ez idő alatt nem csökken a fájdalom, akkor vissza kell menni (akár az ügyeletre is) egy erősebb dózisért.

2018. máj. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!