Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lent a bajom mert itt hosszu...

Lent a bajom mert itt hosszu lenne ?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon erősen összeszorítom a fogsoromat miközben alszok és amikor felkelek zsibbad az egész és alig érzem.Harapásemelőm már van de pszichologushoz szeretnék elmenni de az a mi városunkban nincs (gyerek pszichologus)csak abban a városban ami tőlünk 2 órára van busszal és megkaptam anyámtól hogy csak felfújom a dolgokat meg olyan vagyok mint egy depressziós,tényleg húzzak el egy pszichológushoz de ő nem fog kísérgetni.

Azt mondta hogy erre térjünk vissza június végén..ezzel csak az a gond hogy nagyon szenvedek és nem merek aludni két napja mert félek hogy lassan már kitörik a fogam...

2018. ápr. 27. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Mit is szeretnél???

Mennyi idős vagy? Jó ötlet lenne elmenni

2018. ápr. 27. 13:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Mégis honnan tudod hogy amikor alszol akkor szoritod?
2018. ápr. 27. 16:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert felkelek es egyaltalan nem erzem de mielott lefekudtem volna nem volt semmi bajom
2018. ápr. 28. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Menj el, nem kell anyud beleegyezése, de ha így szorítod, a legkisebb problémád a zsibbadás lesz.

Én is szorítottam, évekig stressz miatt, és egy csomó a folyamatos nyomás miatt elvékonyodott meg hajszálrepedt, és most elég egy keményebb mandula, hogy szét is törjön.

2018. ápr. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!