Ideiglenes lakcímmel igénybe lehet-e venni az ingyenes fogorvosi ellátást?
Igen, de óvakodj tőle. Az állami fogászatokon szinte csak sintérek rendelnek, én biztosan nem engedném egyiknek sem, hogy hozzá nyúljon akár egyetlen fogamhoz is.
És nem, nem rosszindulat, de sajnos rengeteg embert ismerek, aki megjárta SZTK-s rendelésen.
Olcsó, silány minőségű anyagokkal dolgoznak, kontárkodnak és több kárt csinálnak, mint hasznot. Persze, nem mind ilyen, de én nem kockáztatnék.
Az INGYENES kifejezés pedig nem helytálló, ugyanis ezeket a mengeléket a tőlünk levont járulékokból fizetik...
"aztán hogy tényleg annyival jobb lesz e, mint amit ugyanaz az orvos, ugyanazzal az anyaggal csinált volna az SZTK rendelésén (bizony :)), majd elválik."
Hát épp ez az, ami nem igaz. Az én fogorvosomnál 24e forint egy tömés, ami soknak sok, de még egy sem jött ki soha, amit ő csinált meg, azzal soha nem volt gond. A titka annyi, hogy a létező legjobb minőségű anyagokat használja. Az SZTK-val az a baj, hogy az állami finanszírozásból egyszerűen nem lehet mást megfizetni, mint a legsilányabb tömőanyagot. HA szerencséd van, akkor a szakértelem adott, de a minőség akkor sem biztosított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!