Nektek is elmarad a reggeli fogmosás sietség miatt?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 05:56
11/17 A kérdező kommentje:
Nem fogköves a fogam, nincs baj vele.
Egyszerűen sokszor ezen múlik, hogy elérem-e a 6.10-es buszt, vagy nem. Ekkor az első két órámat bukom.
2018. ápr. 25. 15:33
12/17 anonim válasza:
Szánj rá 2-3 percet, mert volt egy kollegám, aki 30 évesen 3 foggal rendelkezett. Elég undi látvány volt.
Amúgy nem szokott elmaradni, annyi időm mindig van, hogy fogat mossak. Bevallom nekem is volt, már hogy elaludtam, és rohantam suliba/dolgozni, de nagyon nagyon ritka alkalmak egyike, hogy kimarad.
13/17 anonim válasza:
reggel a sietseg miatt nem szoktam este meg hamarabb elalszok vagy mar reg agyba vagyok es nincs kedvem kimenni, de minden nap ragozok es hetvegeken altalaba egyszer azert megmosom
14/17 anonim válasza:
Kelj korábban, és nem ezen fog múlni a 6:10-es busz! Miért kell másodpercre kiszámolni? Időben lefekszel, fél órával korábbra állítod az órát, nem szundizol hatszor, nyugisan tójhatsz egyet, megreggelizhetsz, fogat moshatsz, és akkor nyugisan indul a nap, nem kapkodva, rohanva.
15/17 anonim válasza:
Szerintem nem akarat, hanem igényesség kérdése elsősorban. Az akarat utána van, de ha igény nincs rá, akkor akarni kell. Nekem például baromi ciki, amikor szabadnapomon arra kelek, hogy csenget a postás és az ágyból kipattanva kell fogmosás nélkül beszélnem 1-2 szót is az ajtóban vele, nem hogy még melóba, emberek, kollégák közé...de gondolom ez nem egyedi, hogy kimarad a fogmosás. Kedvencem amikor reggel a tömött 7-es buszon ásítanak az emberek és orrba ver a szag.
16/17 anonim válasza:
Nekem az esti sem marad el, nemhogy a reggeli.
17/17 anonim válasza:
Akkor vidd magaddal, ha két-három perced nincs -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!