Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nektek is elmarad a reggeli...

Nektek is elmarad a reggeli fogmosás sietség miatt?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 05:56
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem fogköves a fogam, nincs baj vele.

Egyszerűen sokszor ezen múlik, hogy elérem-e a 6.10-es buszt, vagy nem. Ekkor az első két órámat bukom.

2018. ápr. 25. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Szánj rá 2-3 percet, mert volt egy kollegám, aki 30 évesen 3 foggal rendelkezett. Elég undi látvány volt.

Amúgy nem szokott elmaradni, annyi időm mindig van, hogy fogat mossak. Bevallom nekem is volt, már hogy elaludtam, és rohantam suliba/dolgozni, de nagyon nagyon ritka alkalmak egyike, hogy kimarad.

2018. ápr. 25. 17:05
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
reggel a sietseg miatt nem szoktam este meg hamarabb elalszok vagy mar reg agyba vagyok es nincs kedvem kimenni, de minden nap ragozok es hetvegeken altalaba egyszer azert megmosom
2018. ápr. 25. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Kelj korábban, és nem ezen fog múlni a 6:10-es busz! Miért kell másodpercre kiszámolni? Időben lefekszel, fél órával korábbra állítod az órát, nem szundizol hatszor, nyugisan tójhatsz egyet, megreggelizhetsz, fogat moshatsz, és akkor nyugisan indul a nap, nem kapkodva, rohanva.
2018. ápr. 25. 20:12
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem akarat, hanem igényesség kérdése elsősorban. Az akarat utána van, de ha igény nincs rá, akkor akarni kell. Nekem például baromi ciki, amikor szabadnapomon arra kelek, hogy csenget a postás és az ágyból kipattanva kell fogmosás nélkül beszélnem 1-2 szót is az ajtóban vele, nem hogy még melóba, emberek, kollégák közé...de gondolom ez nem egyedi, hogy kimarad a fogmosás. Kedvencem amikor reggel a tömött 7-es buszon ásítanak az emberek és orrba ver a szag.
2018. ápr. 26. 02:00
 16/17 anonim ***** válasza:
91%
Nekem az esti sem marad el, nemhogy a reggeli.
2018. ápr. 26. 08:41
 17/17 anonim ***** válasza:
91%
Akkor vidd magaddal, ha két-három perced nincs -.-"
2018. ápr. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!