Természetes, hogy húzódik a varrat bölcsességfog eltávolítás után?
4 napja húzták ki a bölcsességfogam, műteni kellett mert nem nőtt ki teljesen és össze is varrták.
A nyálkahártyámhoz lett varrva egy rész, és most úgy látom, picit megdagadt és húzódik a varrat. Nincs begyulladva, vigyázok rá, csak kicsit kellemetlen :( és csak pénteken lesz varratszedésem :(
Köszi a megnyugtatást. Persze, ennyit kibírok, hiszen nekem kb. ennyi fájdalommal járt ez a procedúra, pedig be voltam parázva rendesen :)
Csak ilyenkor nem tudja az ember, hogy mi a természetes, és mi nem.
Nekem elég nagy részt varrtak a nyálkahártyámhoz, és sajnos az most elég kellemetlen már :( :)
Nekem is húzódott, és 5. nap már szúrt is, mert forrt össze a lyuk, és mozgott a varrat.
Báh, meg akkor már minden odament, meg néha azt vettem észre, hogy a cérnát rágom kaja közben.
Komolyan, a fogműtét semmi volt ehhez képest. :D
Én most járok az 5. napon, de már alig várom a pénteket, feszül az egész... meg úgy félek, hogy ráharapok... Már csak aludni jó :)
De köszi a megnyugtatást, valahogy csak kibírom már ezt a két napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!