Másnak is okozott már ilyen fájdalmat a bölcsességfog kinövése?
Nagyon-nagyon egyénfüggő.
Ha nagyon fáj, akkor fogorvos. Lehet, hogy egyszerűbb volna kiszedni.
Nálam szintén három teljesen jó, a negyedik katasztrófa, viszont ez 2 hét cataflam évente egyszer-kétszer.
Hogy miért? Sajnos az egyik rosszul nő, kiműteni nem tudják (vagyis tudnák, de az ideg a gyökerek között megy, így nem merik vállalni), amíg be nem gyullad, vagy nagy gáz nincs vele, addig én a kockázatot nem vállalom, hogy lebénuljon a fél arcom. Viszont ha megmozdul, a teljes alsó állkapcsom fáj. Így marad évente néhányszor két hét cataflam.
A másik, ami még jó a fogra az a Voltaren Dolo, szerintem neked elég egyet is bevenni, ha a hatóanyaghoz nem vagy hozzászokva (engem gyógyszertárban homályosított fel egy kedves patikus, hogy ha ezt, vagy a vény nélküli cataflamot kettesével szedem, nem kell orvost kajtatnom, és a vényre kapható cataflamnak megfelelő hatóanyagot viszem be). Szerintem neked ebből egy is használni fog, napi 3 már elviselhetőre csökkenti a fájdalmat.
Vagy cataflam vagy flector.
Az hogy meddig nő nem tudja senki megmondani. Nekem nagyon sokáig nőttek. Van hogy abbamarad egy ideig aztán újra megindul. Nekem hálisten nem fájt egyik se csak az ínyem volt kicsit érzékeny. Tesóm meg sírt a fájdalomtól. Tudom milyen rossz meg tudlak érteni. Tehetsz rá hideg borogatást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!