Enyhe fogszuvasodásból másnapra hatalmas lyuk?
Nem tagadom, előtte sem volt 100% egészséges ez a fogam. Múlthéten néztem a tükörben és láttam, hogy egy kicsit szuvas. Mondom oké, elmegyek majd húsvét után a fogorvoshoz (most péntekre van időpontom).
Húsvét hétfőn volt egy kisebb családi összejövetel. Olyan délután 3 és éjfél között 'zabálás és alkoholizálás volt'... Ez idő alatt elfogyasztottam kb 1 liter vörösbort, 2 deci töményet, 1 liter kólát és 10-15 szem süteményt. Este 10 óra fele éreztem is, hogy nem tetszik a fogamnak és megmostam + öblögettem Listerine-nel, viszont alig pár perc telt el az utolsó ivás/ételfogyasztás és a fogmosás között, így gondolom ezzel is csak ártottam. Utána kicsit visszafogtam magam.
Reggel úgy ébredtem, hogy nagyon fáj a fogam. Azóta az állandó fájdalom enyhült, viszont rágni nem igazán tudok azon az oldalon, illetve ha az ujjammal hozzáérek vagy mozgatni próbálom akkor is fáj. Az apró elszíneződés helyett már egy hatalmas lyuk látható rajta.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!