Járt már valaki úgy, hogy a felső metszőfoga letört és kénytelen volt fogorvoshoz menni, mert szűnni nem akaró fájdalma volt emiatt?
A fájdalom a kisebbik dolog volt, az néha belehasított. Viszont a letört szél nemhogy lekopott volna, hanem kiélesedett, és az ajkamat szanaszét sebezte, illetve a belső oldalon tályog alakult ki miatta, hogy újra és újra felsebezte evésnél, beszédnél, meg úgy minden mozdulatnál.
Az esztétikai része meg egy másik dolog.
Szóval a fájdalom a legkisebb része, de egyébként az sem fog elmúlni magától, ahogy te gondolod. Sőt, ha romlani is kezd a letört fog (hiszen így a belső, védett részek kerülnek elő), akkor még sokkal rosszabb is lehet.
Ha fáj, akkor ott valami gond van. És magától nem szokott elmúlni a fájdalom.
Nekem is tört le fogam, de nem fájt, csak csúnya volt, úgyhogy tök egyértelmű volt, hogy megyek fogorvoshoz.
Tehát ha nem fáj, akkor lényegében szrsz bele, milyen igénytelenül festesz hiányzó-törött foggal... értem :(
Amúgy igen, voltam, esés miatt az összes felső metszőm kitört, plusz szemfog.
Ki kellett húzni mindet és aztán pótoltatni.
nagyon köszönöm a válaszaitokat! Nem rólam van szó!
Utolsó, és neked egyébként az esés után is fájdalmaid voltak emiatt??
Kb. majd' beszartam - elnézést -, mire eljutottunk a fogorvoshoz.
A fél életemet ráfizettem, mert "Notfall"-ként kellett csinálni azonnal (500 chf/fog), mivel munkahelyem felé menet történt, ami így munkahelyi balesetnek minősül, visszaigényelhettem a biztosítómtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!