Eltörtem a csuklóm, begipszelték, fel kell kötni a kezem?
Figyelt kérdés
Aki gipszelte azt mondta a kezdetekben érdemes felkötni a nyakba, a fájdalom miatt is, de később nem muszáj. A suliba nem szívesen hordanám úgy, zavarna is, szerintetek lesz bármi baja a kezemnek, ha lógatva tartom?2018. márc. 21. 18:20
1/5 anonim 

válasza:

Nekem nem volt felkötve, csak a legelején, amíg ilyen ideiglenes félgipsz volt rajta. Igaz, nem hagytam gipszelni, de ez nem számít (nekem számított, mert nem tette tönkre több hetemet a dolog), a lényeg, hogy rendesen rögzítve volt. Minek még fel is kötni? Csukló, a könyökömnek nem volt semmi baja és így is, úgy is fixen volt a csuklóm.
Milyen fájdalom? Szerintem nem kéne fájnia, bár lehet, hogy ez egyedi. Nekem elmozdult és műtötték is, de miután rendbetették, sosem fájt. Gyógyulás után néha sajgott.
2/5 A kérdező kommentje:
hat szerintem arra gondolt hogy nyilvan faj ha eltorik
2018. márc. 21. 18:30
3/5 A kérdező kommentje:
jaj most vettem eszre hogy rossz kategoria, bocsanat 🙈🙈
2018. márc. 21. 18:39
4/5 anonim 

válasza:

Felkötve sokkal előnyosebb, de kell tudni hogyan. Csak egyszerűen a nyakadra akasztva megszenvedik a nyakcsigolyáid.
5/5 anonim 

válasza:

Nekem muszáj volt, igaz nekem vallig ért a gipsz, így nagyon mást nem is tudtam volna vele csinálni.
Viszont az elején tényleg kényelmesebb rövid gipsznel is felkötni, nem dagad be a karod és nem faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!