Milyen fájdalomcsillapító vagy természetes gyógynövény a legjobb/legerősebb fogfájás tartós elmulasztására?
21 éves vagyok és azér írom le a koromat mert lehet hogy a bölcsesség fogam nő ami néha kínzó fájdalmakkal jár néha meg enyhébb mégis lüktető nem túlzottan fájdalmas de idegesítő fájdalommal
csakhogy legyen némi viszonyitási alap
jobb oldalon érzékelhető az eset
fájdalomcsillapítók amiket eddig próbáltam
Ibumax 800mg néha használ néha nem ha igen akkor jó
Nurofen Rapid egész eddig 1 max 2 alkalom tudható be sikernek
Flector nagyon jó eddigi tapasztalok alapján de nincs rá receptem csak kaptam kollegáimtól amikor komoly szükségem volt rá
ha valaki tud mondani egyéb könnyen meg/beszerezhető alternatívákat szintetikus vagy természetes mindegy amelyik működik annak megköszönöm
Igazából csak egy röntgen kellene hogy kiderüljön jó irányba jön-e a fogad. Körzetis is tud adni beutalót röntgenre, így ingyenes. A kész röntgenről pedig akár egy magándoki is ingyen mond véleményt.
Ami segíthet a fájdalomcsillapításban: dentinox gél, eludril szájvíz (mind a kettő lidocaint tartalmaz), aperisan gél (ez gyógynövényes), kamilla tea, szegfűszeg rágcsálása, cataflam dolo (fogfájásra ez a legjobb vény nélküli gyógyszer). Ha ezek közül egyik se válik be, akkor esélyes hogy nagyobb a baj és ki kell szedni azt a bölcsességfogat. Mindenképpen jó lenne egy röntgen, legalább kiderülne hogy számíthatsz-e máshol is bölcsességfogra.
Okés, akkor szenvedj. Ennyi, aki ilyen ostoba, azzal nem lehet mit kezdeni.
Ha rosszul jönnek a fogaid, akkor hamarosan össze fogod magad csinálni a fájdalomtól, de halogasd csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!