Fogszabalyzo nagyon faj? Hogy eltetek tul a foghuzas utanai gyogyulas idot amig fel nem raktak a keszuleket?
Most fogjak felrakni a fogszabalyzot 2het mulva.
De ki kell huzni 4 fogamat hozza
2 mar kihuztak, emiatt nagyon csunyanak erzem magam mert ha nevetek vagy beszelek azert latszik :( Es ez a ket het meg nagyon sok
Meg sajnos sose birtam a valtozasokat korulottem igy most egy a fogszabalyzos zur annyira megvisel pedig nem faj csak csunyanak erzem magam de nagyon es legszivesebben itthon lennek addig amig fel nem rakjak a fogszabalyzot mert akkor legalabb mar nem fog latszani annyira hogy van 4 bazi nagy lyuk a fogaim helyett
Tudnatok adni tippeket hogy tudnam tultenni magam ezen a szorongason?
Es tenyleg irtora fog fajni a fogszabalyzo feltetele utan? Meddig?
17/L (raadasul tobben leszoltak amiatt hogy ilyen keson kezdtem el)
Szia! Nekem is van fogszabályzóm, kb. 2 hónap múlva fogják levenni. A felrakás egyáltalán nem lesz vészes, inkább az azutáni nap (nekem egy csütörtöki napon rakták fel és emlékszem, hogy a péntek este volt a legrosszabb). Egy, másfél hétig fájni fog, aztán elmúlik. Utána minden húzás után ez lesz kb., bár így a vége felé már akkor is alig érzek valamit. Az előbb említett fájdolom, pedig teljesen kibírható. :) Persze ez nagyban függ a személytől is. A végeredmény viszont szuper lesz, szóval már megéri. Kitartás! ;)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!