Szerintetek ez normális?
Kb. 2 éve van fogszabályzóm. Az első évben már jött egy lyuk rá, mert nem értem el és nem tudtam megmosni. A lyuk azóta már nagyon nagy lett, és majdnem elől van. Azóta már még egy lyuk van,az nem olyan nagy. Minden hónapban járok fogorvoshoz, de ő nem szól semmit. Már mondtam neki, hogy le kéne akkor vennie, mert valamikor fáj már alatta a fogam. De ő nem vette le. Szerintetek ha majd leveszik akkor be tudja a fogorvos még tömni? Mert az egyik ismerősömnek ki kellett húzni, mert nagyon nagy volt a tömése.
14/L
Nekem is lett egy lyukas fogam a fogszabályozás alatt (még mindig van fogszabályozóm), de a dokim minden további nélkül betömte (ugyanaz tömte, mint aki fogszabályoz).
Nem lehet, hogy a te dokid csak fogszabályozással foglalkozik? Bár ha így is lenne, mondhatta volna, hogy menj el egy másik dokihoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!