25 évesen már nem érdemes fogszabályzót felrakatni? "Mélyharapás" miatt.
Sosem késő. Csak drágább, mert nagyon nem mindegy milyen a fogszabályzó. Ráadásul legalább egy év, ha nem kettő.
Ha anyagilag nem gond, akkor mindenképpen csapj bele, nagyon fiatal vagy, bőven megéri.
A megfelelő szakember megtalálása az igazi kihívás.
Köszönöm. Nagyon zavaró, nem tudok magabiztosan mosolyogni, nevetni, mert olyankor nagyon látszik.
Erre a problémára is lehet belső/láthatatlan állandó fogszabályzót felrakatni? Az alsó fogsorom rendben van, csak a felsővel van gond. Akkor az alsó részre nem kell fogszabályzó?
Szia! Pont 25 évesen rakattam fel és nekem is pont mélyharapásom volt. Nálam az sem jött be, h ilyenkor már lassabban mozognak a fogak.. kb 2 hónap után már jelentős változást láttam a fogaimon!!:)
Két hónap múlva le is veszik. Összesen 1,5 évet volt fent!
Vágj bele! Nem fogod megbánni.
Persze annyi, hogy drágább lesz, mintha 18 év alatt rakattad volna fel..
# 5
Szia! Esetleg Szabolcs megyében csináltattad? Mennyibe került? 2 hónap viselés után ha letudnám a dolgot az nagyon jó lenne. És csak felső fogszabályzót kellett hordanod?
"kb 2 hónap után már jelentős változást láttam a fogaimon!!:)
Két hónap múlva le is veszik. Összesen 1,5 évet volt fent! "
Mindegy, akkor én értettem félre, bocsánat.
Az árakról esetleg tudna valaki információt adni, hogy kb. mennyi lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!