Miben más a körzeti fogorvos, mint egy magánfogorvos?
Tudom, hogy ahány orvos, annyiféle, de azért kíváncsi lennék tapasztalatokra.
Én voltam pár magán fogdokinál, és nem vagyok elájulva. A legutóbbi helyen szerencsésen elszúrták a koronát (is), azóta is fogdarabok jönnek ki alóla, úgyhogy gondoltam teszek egy próbát a körzetinél, mert sokan mondják, ott is ugyanolyan arányban találni lelkiismeretes orvosokat, és ma már az eszközök, anyagok közt sincs talán olyan nagy különbség. (?)
Jó kérdés. Mint mindenre, erre is nehéz őszinte, becsületes választ adni. Ugyanis a precíz válaszhoz nagyon sok magánorvost, és ugyanannyi sztk-s fogorvost kellene megtapasztalni.
Huszonkét évvel ezelőtt voltam utoljára "körzeti" fogorvosnál...azóta magánorvoshoz járok...ugyanahhoz.
Ennek ellenére nem mondok véleményt senkiről.
Köszönöm!
Esetleg egy dolog aggaszt, hogy mikorra kapok időpontot, de ez hétfőn kiderül. (Tekintve, hogy sajog a fogam.)
Fogdarabok. Hát max ragasztó lehet ami kijön.
Namindegyis.
Én fordítva látom a dolgot. Soha nem mennék el sztk-s fogorvoshoz. Ha nem lenne pénzem a magánra inkább összekuporgatnám. Bár itt nálunk az sztk-s fogrovoskról inkább ne is beszéljünk..az egyik bunkó, a másik iszik, a harmadik meg bolond, a negyedik meg nem tud fogat tömni rendesen.
Hála isten én megtaláltam a lehető legjobbat.
Persze van olyan magán orvos aki hibázik. De meg kell találni a megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!