Mi a fene történik a fogammal? Spontán elhal saját magától?
Egy bölcsességfogról van szó. Az évek során szép fokozatosan előbújt. Minden rendben volt vele azt leszámítva hogy a többi őrlőfoghoz képest egy jó 25 fokkal el van dőlve. Pár napja az oldalán(tehát nem a rágó felületén)egy nehezen hozzáférhető helyen kitapogattam egy kisebb lyukat. Mondom remek épp hogy csak elő bújt már lyukas... Na most körülbelül egy hét leforgása alatt a lyuk ötszörösére nőtt és konkrétan morzsányi darabokban hullik belőle a fogzománc:'D Úgy hogy(hála a jó istennek) semmilyen fájdalommal nem jár. A kérdésem az lenne hogy mi a fene történik a fogammal?!:'D Március 27-edikére van időpontom a körzeti fogorvoshoz. Gondoltam mivel nem produkál fájdalmat lazán kihúzom vele ezt a 3-4 hetet ...csak tényleg érdekelne hogy mi történik mert azért elég szürreális hogy morzsányi fog darabok ugrálnak ki a számból:'D
24/F
Nem kell rettegésben élned, én is leszartam aztán eltört gyökérnél, és ha csak hozzáért véletlen a másik fogam, sírni tudtam volna.
Két napig - mikorra kaptam sos-ben! időpontot - turmixon és spenóton éltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!