Mennyibe kerül egy fogszabályzó?
Sima fem 40 ezer kb
Az uveg, ami atlatszo, es sztem a legserulekenyebb az 275 ezer
Porcelan 245 ezer
Zafir 255 ezer. Nekem is ez volt, en nagyon meg voltam vele elegedve.
Ez csak a felso fogsorra vonatkozik, az also kulon van, az valamennyivel altalaban olcsobb. Az euro arfolyamokat kell nezni, mert ahhoz igazitjak.
Nekem a porcelán 120.000/ív volt, Győrben. Lassan 1 éve van fent.
21N
Magánrendelőben átlagosan 170 ezer ft/per ív a sima, fém fogszabályzó. Persze ez valahol 150, valahol 180 ezer. De nem olcsó. Ez a porcelán vagy átlátszó tappancsos pedig 250 körül van.
Elég drága sajnos, nekem most TB támogatottan lesz fogszabim, 16 éves leszek, de tavaly áprilisban jutottunk el először abba a rendelőbe, ahol ezt megcsinálják. Mintavételre októberre kaptam időpontot. Még mindig nincs fent a fogszabályzóm, csak kaptam trénert meg hidat, de még minimum egy fél évig nem is lesz fent. Szerintem, ha van pénzed és az anyagiakat meg tudod oldani, menj egy magánrendelőbe, nem kell a legdrágábba. Jobb a légkör, kedvesebbek, és sokkal gyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!