Törött az egyik hátsó fogam. Még kezelték soha. Miért
foghatta rá a magán fogorvos mégis, hogy gyökérkezelt?
Figyelt kérdés
gyökérkezelt
2018. febr. 26. 11:39
1/9 A kérdező kommentje:
Kimaradt a NEM. Szóval nem kezelték soha semmilyen módon azt a fogat.
2018. febr. 26. 11:40
2/9 anonim válasza:
Csináltass egy röntgent, azon egyértelműen látszik, gyökérkezelt-e a fog.
Én is meglepődtem nemrég, mert az biztos, hogy az első gyökérkezelésem 2002-ben volt; azután volt még egy, nem tudom, pontosan mikor. És épp most van egy kezelendő fogam, egy harmadik, ami a röntgen szerint szintén gyökérkezelt. Fogalmam sincs, ez hogy lehet, mert a gyökérkezelés nem olyasmi, amit csak úgy elfelejtene az ember... Nem egy régi röntgenfelvétel alapján mondta a doki, mert akkor arra gondolnék, hogy elcserélték valakiével.
2018. febr. 26. 18:03
3/9 anonim válasza:
Azt mi nem tudhatjuk, hogy ő miért hiszi, hogy gyökérkezelt. Csináltatni kell egy röntgent, azon látszik, hogy volt-e gyökérkezelés vagy sem.
2018. febr. 26. 18:05
4/9 A kérdező kommentje:
Egyik bölcsességfogamat meg lehagyta a kezelési tervből, mintha nem is lenne... talán azt is elfelejtettem, hogy van?
Ahhoz a törött fogamhoz meg soha nem nyúltak még, nemrég törött le.
Előtte pedig 2x voltam fogorvosnál, 1x tömtek, 1x húztak.
Azt se tudom, mi az, hogy gyökérkezelés.
2018. febr. 27. 09:08
5/9 anonim válasza:
#4 biztos hogy van bölcsésségfogad ha nincs a terven? Nekem bal oldalt pöpecül állnak a kibújáshoz jobb oldalt pedig full kretént nyomatnak, a felső 90 fokban hátra fordulva beágyazódott a csontba (le kellett volna fotóznom ilyet még google keresésen se látsz :D )a másik meg... nincs és soha nem is volt.
2018. febr. 27. 18:19
6/9 anonim válasza:
Akkor menj el inkább másik fogorvoshoz biztos ami biztos.
2018. febr. 28. 09:00
7/9 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy van 4 bölcsességfogam. Mind tökéletesen kinőtt ugyanis.
Igen, ebből másik orvos lesz.
Talán akad normális valahol.
2018. márc. 1. 03:24
8/9 anonim válasza:
Hmm érdekes, amikor én mentem el megnézetni az egyik lukas fogam, tőlem is megkérdezte, hogy gyökérkezelt-e a fogam, mert nem volt neki egyértelmű.
2018. márc. 12. 00:13
9/9 A kérdező kommentje:
Tőlem nem kérdezett semmit, csak kinyilatkoztatott. (Szerintem meg hanyag és gondatlan munkát végzett, ráadásul az egyetemi végzettségével kérkedett, mindezt egy puccos fogászaton, borsos áron... fúj. Hánynom kell, ha eszembe jut.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!