Elmennétek egy szakállas fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Elvittem a húgomat egy fogorvoshoz, mert a mienk szabadságon van.
Bementem vele, mert félt.
Miközben az orvos az ideiglenes tömőanyagot keverte, láttam, hogy önkéntelenül megvakarta az állát, amelyen elég sűrű szakáll díszeskedett.
Arra gondoltam, mennyi egyészségtelen dolog - talán még apró szőrszál is - keveredhetett bele abba az anyagba, amit később a húgom lyukas fogába tömött, és kitört a frász.
Lehet, hogy én reagálom túl a dolgot?
Nem kellene ilyenkor egy fogorvosnak valami védőizét tenni a szakálla elé, az esetleges fertőzések elkerülése végett?
2018. febr. 21. 20:44
1/3 anonim válasza:
El. Akinek nincs szőrzete az meg beszél bele a tömőanyagba és fröcsög a nyála bele. Ki tudja mit csinált a szájával előtte, lehet lepipantott valakit.
2/3 anonim válasza:
El, de csak ha férfi az illető.
3/3 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod. Az életben semmilyen területen nem tudod kivédeni hogy ne érjen valami egészségtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!