Mire számítsak, ha azt mondták bölcsességfog eltávolításkor esélyem van arra, hogy az idegpálya megsérüljön?
Figyelt kérdés
Olyan lesz a szám mozgása, mint azoknak, akiknek agyvérzésük volt?2010. jún. 8. 12:31
11/11 anonim válasza:
Ha nem torlódik és nem gyullad be állandóan, akkor nem kell kivetetni. Engem is riogattak fogröntgen alapján 5 éve, hogy időzített bomba, meg hogy amúgy sincs helye kibújni. Úgy voltam vele, hogy volt már részem műtétben, és nem fekszem még egyszer kés alá, ha nem élet halál kérdése. Azóta nagyjából ugyanúgy van, félig kibújt, az ínytasak néhány havonta begyulladt és mennem kellett ecsetelésre, amíg nem kezdtem el szájzuhannyal alámosni, azóta rendben van. Nagyon picit torlódott miatta az alsó fogsorom, de így is messze átlag felettiek a fogaim. Sajnos itthon még mindig nagyon elterjedt ez a húzzunk bölcsességfogakat minden áron téma, de sok esetben egyáltalán nem indokolt. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!