Ez normális fogtömés után?
Kedden voltam fogorvosnál, betömött egy fájós fogat, azt mondta nem kell gyökérkezelés, annyira nem szuvas, viszont van már pár tömésem (mindet ez az orvos csinálta) és ez teljesen más volt.
15 perccel azután hogy kiléptünk a rendelőből és a legkisebb mértékben elkezdett elmúlni az érzéstelenítő, elkezdett fájni a fog de úgy mint előtte csak extrém esetben. Ez kb 10 perc múlva olyan szintre ment hogy beszélni se tudtam csak sírtam a fájdalomtól, párom felhívta az orvost aki azt mondta ez normális, el fog múlni ami egy cataflam és egy óra várakozás hatására meg is történt, viszont ma ahogy mozgattam a nyelvem egyszer csak olyan érzés volt mintha valak ia fogam akarná kirángatni, csak egy pillanatig tart de a gyökérnél is érzem, nagyon furcsa. Egy kicsit sérült az ínyem a kezelés közben a fog mellett, lehet hogy emiatt vannak ezek a fájdalmak? Elmúlik vagy gond van a töméssel? 2 hét múlva úgyis megyek vissza egy másik tömés miatt csak gondoltam megkérdezem mert elég furcsa ez a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!